Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi HDZovska posla... ljudima prodaju maglu i fino nasjedaju-kupuju... Ako je uopste mjesto ove inicijative... onda ebaji ga. Valjda ima prvo da sebi (budzetlijama) smanjite generalno plate...a onda ostalo...
Idemo na uredno oporezivanje kladionica i samim tim će odmah biti i više nego dovoljno novca za ovaj zahtjev HDZ-a, jel pošteno?
Ako je prodlozen od hrvata, glupom bosnji smeta i povecanje penzija
najebali su penzioneri sa ovim zakonom
Budimo realni, tražimo nemoguće .... Tako Fadil, Bakir i ekipa gledaju na zahtjeve sirotinje ... !!!
neda bakir da se penzićima povise penzije.
Delegati iz reda hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamenta FBiH su konji koji prave nepotrebne probleme u federaciji. Zbog njih trpe hiljade nedužnih ljudi koji čekaju da se taj jebeni zakon o PiO već jednom usvoji.