Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idioti procitajte a sta ga pilicari terete, za to što je potpisao da ce zbrnuti radnika. A oni su za to da vas sve na ulicu posalju.
@gazija007 tupi nacionalisto
pa sto je onda za direktora Krivaje, imenovao osudenog direktora Skenderije. Koji je osuden za kriminal koji je proveo u Skenderiji. Treba hapsit sve !!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fadil ne može da oprosti Neki što mu je danas FUP upao u pilićarsku farmu na kojoj se nalazi tabla sa natpisom brokerske kuće preko koje je njegova kćerka prodala FDS fiktivnoj SDA filijali u BEču :)))
sda politika spinuj lazi , raspameti i zaboravi
@Random jel se to furas na Randoma iz rep skillza
Sta radi ova kriminalno zlocinacka organizacija SDA. Kada ce se procesuirati njihovo pljackanje od kad su na vlasti a to je26 god. Zar nije krivicna odgovornost da za vrijeme rata drustveno pretvore u drzavno.Ko im je to dozvolio. A to su i uradili kako bi isprodavali sve sto je u proslom sistemu stvarano a radi licnih interesa. Budite sigurni,SDA kriminalci, da cete kad tad svi odgovarati i ako niste nikad ucili svirati klavir biti ce vam pruzena ta mogucnost. Upamtite ovo idioti lopovski.
GLUPI ISPRANI KOMUNISTICKI MOZAK 100 GODINA GA U ZATVOR
SAMO ZA OVU SEDMICU KOLIKO JE OTKRIVENO LOPOVA,I PREVARA,MA MI SMO SAMI ZA SEBE EVROPA,NAMA NIKO I NEBI TREBAO,,SAMO VRATITE PARE I NAPUSTITE DRZAVU NIKO VAS TERETITI NIZASTA NECE,ALI LOVU NA SUNCE,,,NARODE DRAGI PA MI SMO TOLIKA BLENTAVA NACIJA STA MI MIRNO POSMATRAMO,,,,VRIJEME JE DA SE SA BANDOM I LOPOVIMA RASCISTI,,
na idućim izborima ima moj glas ❌. podrška za Nikšića
svaka cast Niksicu za kratko vrijeme tvog mandata unistio si sve sto se moglo unistit
Svaka cast Nerminu! Ova Vlada samo gleda kako ce rasprodati firme koje su u njenom vlasnistvu ili uzeti profit kao sto je to u slucaju Elektroprivrede ili Telekoma a kada Vlada - vlasnik preduzeca treba da izmiri obaveze prema radnicima - onda je to krivicno djelo!
Pa i dalje glasajte za ove kriminalce stoko!
Šta čeka kantonalno tužilaštvo tri krivične protiv Nikšića stoje u ladicama dugo.
Zlatkov učenik ali je mnogo podliji i pokvareniji
Još gori kriminal je Nikšić napravio sa Konjuhom Živinice.
Ovo je ništa. Treba otvoriti Nikšićeve krađe u elektroprivredi i autocestama sa Grabovicom i Karićem.
Šta čeka kantonalno tužilaštvo tri krivične protiv Nikšića stoje u ladicama dugo
Bravo konačno jedna prava odluka. Nikšić je grobar ekonomije u Federaciji i najveći spletkaroš
Nikšić je najveći demagog i spin majstor za sopstvenu promociju,a u stvari je katastrofa.
Pakuju ,pakuju,al 2018 dolazi,a narod ako tad ne skonta,nek ide u pm!
proci ce jos 20 godina da skonta moj jarane
_...Federalna vlada nema zakonskih obaveza prema radnicima u stečaju. TAKVU STE UREDBU DONIJELI I SVE KONTRA JE KRIVIČNO DJELO! Federalna vlada bi MORALA DA IMA OBAVEZU PREMA RADNICIMA U STEČAJU! Federalna vlada ne bi smjela dopustiti da ljudi ostanu bez radnog staža! Federalna vlada bi MORALA, sačuvati, a ne uništavati preduzeća, radnike i njihove porodice! Ne znam koliko je Nikšić kriv, ali kao da je ovdje ispao human!