Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plin jeftiniji a toplane podizu cijenu platisama. Rotaciono Handrenje naroda.
???
Plin treba pojeftiniti 50% ako mislite da ga narod koristi.
Poskupljuje gorivo, a plin pojeftinjuje. Treba uvesti plin u auto.
Uh jeste se dali u promet jadnih 15% majku vam .....
...da vidim jel mi još mozak radi. plin -15%, grijanje +15%. oćel bit da toplanaši namiruju dugove neplatiša preko računa onih koji plaćaju?
Živio konvektor! Bh i Sarajevoprdež, doviđenja!
Ovo je najveći događaj u ovom desetljeću. Vlada nešto pojeftinila!!!!!!!!!!
Ako će plin pojeftiniti za 15%, ZBOG ČEGA ĆE ONDA TOPLANE POSKUPITI GRIJANJE ZA 15%??? OVA NAŠA VLADA SE IGRA SA NARODOM! I još nešto. Zar nije nedavno pisalo kako mi plaćamo najskuplji plin u Evopi? Ako je tako, onda 15% pojeftinjenja nije ništa s'obzirom na raniju nerealno visoku cijenu plina.
👌
lijepa moja centralna pec na drva!!!!!! nema zime
kako grije?
kao sto reko nema zime ni kad je najveca zima.........a trosim sest metara za citavu zimu.........preeeeezadovoljna
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
haj da i to vidimo
Sirotinji kad uleti i crno ispod nokata za uhar je! Mamicu vam lopovsku kako se samo usuđujete bilo šta pojeftiniti, fuuuuj.
Bice najeli se bunike,niko se nije bunio sto plin nije pojeftinio a da su i poskupili proslo bi im. Stvarno se cudim da su se smilovali da sta udjele sirotinji.
hahah koja je ovo fora ! sacekajmo decembar i rast cijena derivata !
Treba im godina dana da nesto provedu u djelo. Vjerovatno cemo platiti manji racun za plin u martu...