Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procjena vrijednosti u privatizaciji se vrši tako što se uzme Neto profit posljednje godine i pomnoži se sa 6 ili 7, odnosno koliko je potrebno da privatizer povrati profit iz date investicije. Taj Neto profit recimo BH Telecoma je nešto veći do 100 miliona KM, dakle prodat ćemo firmu za manje od milijardu KM.
A sad sami izračunajte koliko vrijedi sva infrastruktura BH Telecoma + koliko donosi godišnje neto profita - porez koji će sada plaćati privatizer(i) - tih recimo potencijalnih manje od milijardu KM i kažite mi da li se to dugoročno isplati!?
Fadile lutko moja. Ovaj narod nije zaslužio da mu obezbjeđuješ sredstva od MMF-a jer će OPET sve potrošiti na hranu, režije i ostale nepotrebštine.
"Predsjednik Vlade FBiH Fadil Novalić ranije je izjavio da taj materijal nije vlasništvo Vlade FBiH te da on zapravo ne zna šta piše u službenoj verziji pisma. " Pa ja kad idu pare za budzetlije onda se ne mora ni znati sadrzaj pisma ko sisa gradjane
Nemojte ni tad.
joj fadile.....pravi si petljanac
Pa ja, kad se više ne bude mogo osporit. :) Pametni ste vi meni.
Ovo dvoje su pravi primjerci za pred streljački vod! Optužba ; Udruživanje protiv naroda i rušenje države, te svega što je dobro i prosperittno! Smrt fašizmu - sloboda narodu!
Ja premijera i ovlastenja,ovo nema ni u Africi,ne smije bez Covica i ove Ljerke se ni nasmijat'.Jedino sto je izganjo da moze bez pitanja na dzumu otic',JEDINO TO
Dugo se ne ismija ovoliko.
Koja je odna svrha tog naknadnog dostavljanja kada će Parlament već biti doveden pred svršen čin? Holokaust nad zdravim razumom od strane SDA i HDZ-a se nastavlja! Još samo da doživim da Zukić uđe u kladionicu, i to je to!