Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji penzioneri, ovo je LAZ i ubleha za naivne! Sto prije ovu dvojicu odstanite iz udruzenja penzionera, Rapu i Omerefendica.
@pelcer224 , najzalosnije je sto do usvajanja zakona SIGURNO nece doci 01.01.2018.g. vec mnogo kasnije i ne ovako kako je receno, i sto na jos vecu zalost mnogi penzioneri to nece dozivjeti.
nista mi nije jasno, sad Novalic na tv-u kaze da je to moguce u nekom roku od 3god, i da su penzioneri bili zadovoljni pregovorima😕
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako nemaju kruha, nek jedu kolače - Sebija Izetbegović
Koji sam magarac ispao vjerujuci u ovaj protest, sve je rezirano u reziji Rape i Novalica. Penzioneri su samo iskoristeni da poguraju nakaradni zakon.....Fuj, haram vam bio!
Majke mi isplati se doci pred vladu
Niko vam ne moze ispunuti, što vam mi možemo obećati. S poštovanjem. Vaša Vlada FBIH
Hahah hahaha vlada obecala hahaha hahahSad ce izborna godina pa su obecanja na sve strane. E ovcice ajmo sad u tor i cekad 10 mjeaec 2018 pa ce vas opet pustit.
Kad ovi lažu dva mjeseca su predugačak period .... Ljudi, ja sam yebeni skeptik kad su u pitanju bilo kakva obečanja ove vlade ... Čuj 10 % od Nove godine i još 5 % kasnije ...Kako samo to lijepo zvuči ... Živi bili pa vidjeli . . . ! ! !
kako se supljom kupuje mir...e moji penzioneri sto ste naivni
Omerefendic, Rapa, uhodana klapa, prosipaju ublehe, a lova vazda kapa.
vlada je uradila svoj dio posla, obećala je... sad je na ovim đuturumima da odrade svoj dio posla, da obećaju da će platiti RTV pretplatu čim se povećaju pemzije... ko vas yebe kad vam nije do sad došlo iz guzice u glavu...
Dobit ce te hasima...
Čuj obećala nidje veze.. Političar kad obeća znaj da slaže..
Povećanje penzija njima će doći iz vašeg džepa dragi klixovci, ako uopće imate posao ili firmu. Lako je trubiti povećaj penzije kad misliš da to s neba pada. Svaka marka u budžetu je oteta porezom.
Hahahaha znam i djed mraz postoji u to sam siguran
kenjci stari kad su vam djeca i unuci indolentni sto se ne dignete tako za svoju djecu, na kraju krajeva vi ste sve ovo i zakuhali sto je ovakvo stanje.
nista od toga razvlaci se pita do izbora