Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sta ste vi osigurali dobili ste donacija samo 8 miliona za migrante mogli ste im vilu iz Scarfacea napravit, iz Sarajeva sam i uopste nije nacionalisticki al saljete ih Dodiku sad gore kad ste pare pokrali normalno da ih covjek nece primit, smece jedno
ako milion dodje do tamo gdje je potrebno bice dobro...
Kupiti brašno po 30 KM, a prodavati migrantima po 500 KM vreću...to je stari recept naših vladara
@bespilotni tako je to radio dodo nekad u ratu
Od pomaka ovdje ništa nejma Braćo draga zlo se nama sprema Ko to u Šeheru, naše pare krade Ko to nama šalje migrantske brigade Otišlo je sve odavno kvragu Prodali smo skupa dušu vragu.
od tih 4 miliona, sića će se izdvojiti za rješavanje problema, a ostalo u džep vrhovima, tako to ide kod nas
U njemackoj krade sirotinja, a u Bosni samo bogati...!