Nadljudski napori u čišćenju pruga
0
Vlada FBiH odala priznanje i poštovanje svim željezničarima
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep video vrijednih Željezničara http://www.youtube.com/watch?v=26spb4eMgJ8
http://www.sarajevo-x.com/bih/normaliziran-zeljeznicki-saobracaj-na-juznoj-pruzi/120211107/komentari#komentari
vrh http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=zZeGekZjx0o&NR=1
iskreno se zahvaljujem zeljeznicarima na ovom trudu i naporu. nadam se da ce vlada napokon shvatiti koliko je bitna zeljeznica i helikopteri za bosnu i bosanske prilike. da barem osposobe ovih svih 15 UH helikoptera. a kad bi jos uspijeli direktno spojiti sarajevo sa tuzlom preko varesa i banovica onda bi se moglo reci \"nema zime\".
malo veci snijeg http://www.youtube.com/watch?v=XR8Ib2C9awg&feature=related
Ja sam jedan od masinovodja koji su bili na probijanju pruge do mostara! Ljudi nije normalno sta smo sve prezivili, 4 dana nismo dosli kuci, radili gotovo bez hrane, sa pokvarenim grijalicama u zimi, bili zatrpani 24 sata u jednom mjestu, itd...
Ponosna na moje zeljeznicare!
hajde sve, ali sta ce Masic, ministar obrazovanja, u toj delegaciji? nesto ga ne vidjesmo da lopata prilaze skolama...