Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lija-novic lopov se nije pojavio danas na pregovorima ni na sjednici Vlade, i toliko o Lijanovicu i njegovom radu! Sto se tice rada premijera Niksica svaka cast, stvarno je covjek koji ne prica nego radi i rjesava problem za problemom!
Bilo je logicno da ce vlada opet pomoci ljudima,jer znamo da je do sada prmijer odgovorio na svaki moguci zahtjev i pokusao pomoci svima koliko je bilo u mogucnostima vlade.To jesu privremena rjesenja,ali dobro je da se bar vidi neki sitni pomak u odnosu do sada kad su pustali jednu po jednu firmu da potpuno propadne jer su sav taj novac trpali samo sebi u djepove.
Vlada se trudi rijesiti svaki problem, i udovoljiti svima... Ali ovaj Lijanovic je šuft teški a ga nema da daleko.
Vlada se trudi rijesiti svaki problem do kojeg dodje ... svaka im cast na tome, jer nasljediti takvo stanje i naci potruditi se da svima izadju u susret je svakako za pozitivnu ocjenu.
Treba malo istraziti ko krade te pare i da se kazne napokon lopovluci koji se desavaju.
Dosad je Vlada pomagala radnicima i firmama,mislim da ce se tako i nastaviti.
Ono sto Vlada obeca to i ispuni. Barem se je do sad tako pokazala.
Mogu glavu dat da je Lijanović te pare ukrao, što je namijenjeno malim proizvođačima. koji je to kleptoman, majko moja mila. Imal tih sudova i tužilaštava ovdje???
Lijan bjezi od svojih odgovornosti u nadi da ce Vlada FBiH rijesiti ono sto je on zakuhao. Jad se sakrio u misiju rupu
Vasim poticajima Lijanovic namjerava kupiti glasove za predstojece izbore
levati. malo im zamažu oči jeftinim obećanjima i djelimičnim uplatama i odmah se povuku.
Obecali su nama zlatne kasike pa ih jos cekamo :)
Bakir ce ih podjeliti!