Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada je dobro funkcionisala, na celu sa Premijerom Niksicem, medutim raznim opstrukcijama pojedinih politicara, nisu bili ustanju krenuti korak naprijed za drzavu BiH opcenito... Svi bi mi voljeli da Niksic i dalje ostane premijer, odlicno je obavljao svoju funkciju, sa puno postovanja i morala prema svima, a najvise prema gradanima BiH!!!!
SDP-ovci sto vam je ova ujduma trebala..., nije valjda da je fotelja MVP vrijednija od vaseg obraza, principa, ideologije, BiH, vasih glasaca..... Tek sad vidim da je gospodin Z.Komsic bio upravu kada je napustio brod (SDP) koji tone..... Zar je moguce da vam valja jedan svijetski kriminalac (SBB) i dokazani rusilac BiH (HDZ-ovi), a da vam kao ne valjaju SDA i NSRzB....., zakljucak: Izgubili ste kompas Zlajovci.....
Niksic je naj odvratni politicar u BIH............
ja i zlaja smo za srbiju zivjela srbija , a vi bosanci ste avetinje.
Da ovakva situacija može nastupiti to se znalo i prije devet mjeseci, zato se i nisu smjeli ući u rekonstrukciju. Sada su sdp i dva hdz-a pokušali da igraju na kartu EU i OHR, kako bi se ušlo u nesamo rekonstrukciju Vlade, već i Predsjedništva-Incko samo povuče svoju odluku i odoše kola nizbrdo. Ovako sdp je najviše izgubio odlaskom Željka Komšić i velikim brojem glasača, a hdz i dalje imaju svoje tvrdoglave glasače, a vala gladni su i javašluk im vlada u Kantonima u kojim žive. P.S stranke napisane malim slovima, toliko su vrijedne, kada im mi najobičnij narod prozrijemo namjere.
kud nas neopali onaj meteor posred vlade da ih satare sve
"GRAĐANSKA SDP" U KOALICIJI SA ULTRAORTODOKSNIM SNSD-om SANDŽAČKIM LOPOVIMA I HERCEGOVAČKIM UJKAMA... pametnom dovoljno da vidi kud nam država ide
ah sto cemo vas pomesti na izborima i vas i vaseg crnogorca. kao sto smo i na lokalnim. sjeme vam se zatralo komunisticko.
VIDI SE SLICI DA NIKSICA I GLAVA BOLI, GARANT ZA FOTELJOM, A I BOLI GA ČUNA ZA OVIM NARODOM 100%
boli glava
Stvarno je vrijeme da ova spodoba Zlatko Lagumdzija odstupi sa političke scene u ovoj zemlji i ostavi nas da idemo naprijed, jeli dosta njegovog foteljašenja i muljanja samo zarad svoje pozicije.
dobro je kojović rekao sda bi upotrijebila i nuklearno oružje samo da ostane u vlasti
Ove servo-komunjare u sprezi sa narko-mafijom blatantno krše Ustav već neko vrijeme (po čemu se mogu porediti jedino sa SDS-om i HDZ-om) i mislim da im treba suditi za pokušaj državnog udara nakon što se sva ova ujdurma stiša.
Ne razumijem ljude koji hoce novu vladu bez bosnjaka,ako Lagumdzija i Covic hoce da uniste BiH to nece dozvolit pravi bosnjaci.
Na sve smo spremni da unistimo BiH, radi naseg interesa.. Mi imamo sve drzavne institucije i niko nas ne moze istjerati, mi zaposljavamo nase ljude, mi krojimo sudbinu narodi, mi smo ti koji cemo uraditi sve radi licnih interesa. Mi kao takvi prestavljamo bosnjacki naro... Sram da vas bude, nikad necu priznati da takvi mene prestavljaju,, sram da vas bude zeleni foteljasi
zivot, smack, ena....tacno ko da su iz vladinog kabineta pisale ove "komentare",haha..malo to opustenije bice realnije, bar naizgled..