Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jebbo ja svakog ko vam plaća porez...počevši od sebe...
Niste se obracali javnosti,dok nije pocela predizborna kampanja.Sad ste nasli! Vidi ovog Tihica,nije ni za groblja,a kamoli za funkcije koju obavlja!
kažu da je gorila trasa koridora wc...
dok vam ne dogori do g....e, svakome od vas, necete promjeniti misljenje... kakvi sebicni seljaci.. austrija i turska igraju na tu kartu..
2173 pozara? sda was busi this summer
HRRAAK PUUuu
@Oktogon Polako jadan, polako! Šta pjeniš \"lojanovići. .\"..poturice itd... Sve drugo će proći, BiH će biti!
Dajte gospodo što dajete komentare jedno pitanje za vas?jeli iko od vas učestvovao u gašenju ovih požara?Kako ugasiti kad nema ni dovoljno vatrogasaca a ni opreme a požari su 95 % rezultat ljudskog faktora.Prvo opštine i kantoni trebaju da se angažuju u saniranju požara pa tek onda federalna CZ pa tek ministarstvo bezbjednosti i na kraju tek Oružane snage ako se traži pomoć helikoptera.
hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh hahaahahh
rado bi srao, al mamne vanago...
Vlada za islamofašista Zlajoglua i njegove podrepne muhe iz HSP (Hrvatska stranka poturica) te pljačkaško-atentatorske stranke Lojanovića. I za ambasadora MajMoona i njegovog majmoončića Inzka. Zato se BiH definitivno raspada.
Pa koji će nam penis onda civilna zaštita na federalnom nivou? Što se onda išta uplaćuje iz budžeta vama? Ako je zaista ovako kako kažu, onda treba tu instistuciju odmah ukinuti, a njih natjerati da vrate sve plate koje smo im mi, porezni obveznici, dali. Diletantska stoka!
Ma Vi ste obični Šošoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jerko. i tebi i kriminalnoj familiji zelim da u Zenici zavrsite, da vam dobro guzove oderu. Jadnici, kriminalci i varalice ste vi. A zaboravih reci i ubice-atentatori.
idioti !
Ovo sad kao nije marketing ??!!!!!
Ova dvojica da imaju imalo obraza davno bi podnijeli ostavke na svoja mjesta jer nisu u stanju da odgovore ni na jednu elementarnu nepogodu osim kada ista sama nestane ,niste nam trebali citati predizborni pamflet sa ove presice ,gradjani vec znaju koga ce kazniti na izborima ,izmjedu ostalog i krimi familiju lijagnovic koja ima dugacke pipke u kriminalu