Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, stanite malo i razmislite. Kakve veze ima magistralni put sa svim ovim? Kakve veze ima Vlada Kantona sa problemima ovih radnika? Zeljezara nije u drzavnom vlasnistvu od 2004. godine i stvarno ne razumijem zasto se ne zale vlasniku, Mittal Steel-u?
Prevezeni preko vode .... zedni ..... Odlaze i odlaze ... Nastaje tisina ... zadovoljna telad ne znaju ni sto ni kako .... CAROBNI NAPITAK ☔️☔️☔️☔️☔️☔️🚱
Donekle su sami sebe doveli u ovu situaciju.Jer mnogi pd njih su podrzavali te iste koji su ih doveli na ulice.Nije mi ih ni zao.Kad im vidim one face na tv,tacno se pitam"Iz kog su oni plemena nastali'? Iz onog plemena koji su najvise glasali za svoje pretstavnike malinarske stranke.Idite njima pa se zalite.Mnogo je naroda bez staza i bez penzija,jer radi takvih su ostali ni na nebu,ni na zemlji.Hocete i u fabrike i u grad,a i na selo.
Ama dodjite i blokirajte ulaze i izlaze u vladu 😂
Blokirajte parlament i narod ce biti uz vas.. Ovako ce biti kesica sa raznim prehrambenim artiklima i hajte kuci , sve u redu do sledece godine..
Svi u sarajevo, i blokiraj te.