Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram vas bilo,nametnuta trojko. Ljudi umiru bez lijekova, vas to ne zanima.Odmah prebaciti 80 miliona maraka, koliko ste dužni. Stidite se.
Beba prva operacija u BiH sa 3 mjeseca, ugrađen šant(drenažni kateter)radi hidrocefalusa, prva magnetna i kontrola nakon operacije - nova dijagnoza tumor u mozgu . Druga operacija sa 11 mjeseci, hitno za Tursku, hvala Bogu beba jedva preživjela i nazad kući presretni. Poslali molbu za refundaciju dijela troškova zavodu - prva obijenica, žalba, opet odbijenica. Hvala Bogu beba napunila 3 godine neki dan živ i zdrav dječačić, nova kontrola novi troškovi.
*Do danas ni feninga nismo dobili za liječenje bebača. Ukupni troškovi: Operacija u Turskoj uz popratne troškove 60.000 Kontrola nakon dvije godine 5.000. Sva zahvala Gospodaru svjetova koji daje ozdravljenje i koji je sačuvao našeg bebača a za doktore on je jedan na milion koji su preživjeli.
SUTRA POCINJE PODRSKA GAZI ALI I PROTESTI PROTIV PRO- IZRAELSKE TROJKE SA MASONIMA NA ZAČELJU. DOLAZIMO IZDAJNICI! SPREMITE PRNJE
pa dok je sda bila na vlasti nisu imali ni marke a sad im malo 10 miliona
Dobro je išta,barem se krenulo u tom pravcu,zašto nebismo bili obavezni odvajati 1 posto svojih plata za ovaj fond,jer ovo je pomoć koja može svima trebati. Dobro se krenulo u pravom pravcu.Dok je sda bila vlast,nije samo da nije htjela nista dati,nego je kupovala ventilatore respiratore koji kostaju po 300 maraka,plaćala ih 10 miliona od zdravstvenog fonda,i onda sa tim istim ventilatorima ubijala ljude.Ovo je napredak.
Pa odvaja se, svaki zaposleni odvaja za Fond solidarnosti, na platu od 800 KM uplatiš 20 KM za ovaj Fond, šta misliš odakle im milioni na računima.
Ali zato ide i 100 za nova auta i kampanje stranaka ako zatreba. Samo na qrcem u čelu lupajte kad smo kukavice i kad god nas narod gleda predsjedjike stranaka kao božanstva. Svakim danom mi se sve više gadi ova država