Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva sprdačina od države!
Ovaj zbog sudskog spora u vladi ne bi smio ni olovke siljiti, a on i dalje ugovore potpisuje
E OVO JE LIK IZ VICA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahahahahhahahahhahahahahahahhahaha
Ovo mu je 16ti ugovor
Ugovor lijepo, a sta cemo sto ce jos dosta ljudi umrijeti dok to realizujete, ko ce te ljude nositi na duši, ko ce odgovarati za nemar i ovoliko kašnjenje sa vakcinom?
Budale dzaba bacaju pare. Ko hoce da se pelcuje, neka plati iz svog dzepa. Pelcovani ce nas sve zaraziti. Sacekajte oktobar, pa cete vidjeti
Hahahah, Fadil od januara potpisuje nekakve ugovore i nabavlja vakcine, kakva sprdacina
Jel neko slucajno broji koja je po redu ovo najava 😂
Da nam ne bude previse? Ono, bas 1.500.000 kom.? Posto? Po samo 998.74 EUR/kom.?
Šta god Novalić potpiše, to je nekako ukleto! Marš u sud... levatino papanska!
koja je ovo po redu najava nabavke vakcina 30 ta 50 ta ili mozda 105 ta izgubio sam vise broj 😂🤣😂
Kako te nije stid i sram...krajem maja pričaš o eventualnom potpisivanju ugovora...o ovome je trebalo u januaru bilmeze namazani...mrska ti više ta njuška...halaliti nikada bagro seoska, varalice...i ko stavi dislike na ovo isti je kao i ti!!!
Taman da EU testira vakcine na ovcama iz BiH. Mi smo jedina zemlja koja ima ponudu djednom svih marki vakcina. Hos Sputnik, hos Astru, hos Kinu, Fajzera itd.
Opet vic o potpisivanju i nabavkama
Prije će nas milion pomrijet nego što će malinari nabaviti vakcine.
Novaliću, niko živ ne želi sinopharm i sputnjik, to daj Kojotu i Sabini jer oni hvale Srbiju, čeka se Pfizer i svi hoće Pfizer, to si mogao vidjeti i po gužvama i ljudima koje Fortina vlada vrijeđa dok baca prašinu u oči i govori kako se neko drugi preko reda vakciniše. to radi onaj ko je u poziciji a to su uglavnom zaposlenici i kantonalna vlast. svi bi oni da drugi uzmu sputnjik i kineski cijanid ali za sebe hoće pfizer
Nemoj nas vise varati ,Fadile. Dosta je prethodnih 6-7 najava da znamo da ne mozemo vjerovati
mashlalalla neksu iovi izsda nesto pametno uradili pasunam donjeli malo dobra
Koja po redu najava? Djela nam trebaju