Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj \"po najboljoj\"... maa neeee, obavezno po najgoroj...
Patrioti Bosnanci i Bosnjaci OVO JE CISTA PLJACKA BOSANSKE TERITORIJE i pripremanje treceg entiteta ! PO NIKAKVU CIJENU PRIHVATITI IZGRADNJU PELJESKOG MOSTA NA TERITORIJALNIM MOREM RBIH-e ! Bit ce sigurno ucjene od EU-e i Hrvatske ALI NA RBIH-i i politicarima ko i gradjanima je da ne PRISTANU NA TO ! Ko drugo ne samo sto pokusava Hrvatska preko EU-e UKRASTI TERITORIJU I MORE RBIH-e VEC SE RADI I O EKOLOSKOM SISTEMU i NJEGOVOM OCUVANJU , mozete li zamisliti samo kolika ce biti ekoloska katastrofa izgradnjom ovog mosta SRAMA I PLJACKE ! Bosanci, pamet u glavu i ne DAJ SVOJE ! Po nikakvu cijenu !
li ce se ugraditi Nermin Neka Niksic aka. Trenerka? Da opremi covjek stan, tek mu je treci stan za ovog mandata, a valja i on stan da kupi na primorju, pa kad Fikret Music ima apartman u Neumu, red je i Trenerka jedan da kupi.
moze li mi neko naci neki posao u inostranstvu da cistim pozdrav