Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kocnica su kladionice
NEMA OD TOG PENZIONERI NISTA,JEDNOSTAVNO USTASE IZ HDZ-A I DOMA NARODA NECE DA GLASAJU DOK IM SDA NEDA 3 ENTITET CITAJ NDH TOR
Sastala se mafijaska udruzenja sa mafijaskom vladom,koja u kontinuitetu sa prethodnim, cini sve da sacuva svoju glasacku masineriju,a koju je pridobila prijevremenim i laznim penzijama ljudi koji nisu nista ili gotovo nista pridonijeli u svom tzv.radnom vijeku u taj "medjugeneracijski fond". Novim zakonskim rjesenjima , suprotno zahtjevu MMF-a, nece dirati u ostvarena prava i privilegije, a ceh ce platiti buduci penzioneri, cije penzije se drasticno umanjuju.