Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divni bosanski jezik koji ništa ne govori. da malo prevedem: ovim se ukida obaveza trgovaca da na policama imaju 50% domaćih proizvoda. doviđenja!
AAA udaraju po sirotinji a u drzavne sluzbe zaposlajvaju bez konkursa i sa korupcijom Narode otvori oci !!!
Prave se regulative, a na svakom prolaznom mjestu divlji stand. Na pijacama makar placaju bilo sta, a ovi nista ili bar nista transparentno.
sjecam se namah posle rata kada su pijace krenule s radom, vecina njih je tad bila "mala" sad medj njima "gazde" haraju koji drze lanac tezgi na istim, lanac je smjesan al zato kao nevidljivi a beru ogroman novac na racun drzave.