Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha, znaci Ramo ima jos nekih vanbracnih sinova? 😁
Nek je vala otjeran onaj Faruk sa psiho pogledom
Hebo ti on komplet familiju sa pogledom. Sigurno neki klosar sto je boravio dole u 4 zida pise protiv ovakvog covjeka koji je top obavljao funkciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Niksic na sastancima sa Dodikom i Covicem ko popisan, zguren, ne zna gdje bi poso ni doso, izgubljen slucaj.
Ma bravo zaista, umjesto da vam prioritet bude 1000 onkoloskih bolesnika koji nemaju terapiju...mater vam je*em
A seka jos ostaje sad kao VD.
sad ce Ramo i tetica i dajdzica zaposliti
Sve koji su radili u interesu Republike Bosne i Hercegovine smjenite, progonite i protjerajte. Vi ste svakako najveći dušmani ove Države.
Jeste i Raminog unuka zaposlili?
Opet nista sa KCUS jeli to nesmijete
Smijeniti Zupčevića u pola mandata, nakon što je isporučio takve rezultate vezano za KPZ Sarajevo, je kriminal i politički progon!! Jad, bijeda i čemer naše stvarnosti. Još jedan pokazatelj da su politike same sebi svrha. Rezultati nisu bitni, bitna je stranka! Ništa vi niste bolji, ništa vi niste europskiji! Vi ste jedno veliko NIŠTA.
kad su u pitanju zatvori bezvezna mjesta HDZ predlaže Bošnjake . A kad su Financije , Bezbjednost ili Sipa Tu idu Srbi i Hrvati. To je ta današnja vlast , tako se to radi. .
Bitno je da mu ovaj Vlah desna ruka...
E to nam je jako vazno, koji k. i zatvori. Ima li nesto normalno i vazno da uradite osim zatvora i drugih budalastina. Jako nam je vazno ko ce brinuti o zatvorenicima.
Od tetke mi mali bez posla, završiJo u travniku, pa eto
Kada cete objelodaniti rezultat poslovanja Lutrije BiH za vrijeme decenijskog gazdovanja Fadila Novalica???
Vidi vlade, vidi zlotvora krv ti j... sta smo sebi dozvolili
sami smo sebi krivi
Nermine Nikšiću, ništa od obećanja da će penzije biti povećane do kraja ove godine. Ako nećeš ispunjavati obećanja podnesi odtavku i vrati nam fadilagu@