Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je najveće zlo što se desilo ovoj zemlji
Sakam te moj maleni vocni bosnjo
najveće štetočine za bh društvo u svim segmentima izuzev pljačanju i sudskim angažmanima za poštedu kriminalaca. Kad ih maknu krenuće nabolje taman da dovedu pavijana umjesto ovog polumajmuna.
IZMETBEGOVIĆU JE U INTERESU DA NAPRAVI KRIMINALNI BAKIRISTAN SA KADIJAMA PENISOM PIZDIĆEM I FADILOM "OPROSTI" GOVNALIĆEM!
U Tursku sto.. Bali...
Ma hajte molim vas! Nisu u stanju ni plehane viklere priskrbiti mojoj nani, nego se ovako stara zlopati sa ovim velikim plasticnim. Joj sta je jadna sve dosada prodeverala.
I ovo je previse! Ne znam kako ljudi mogu ocekivati nesto od onih koji SAMI SEBE pokradu na KONGRESU? I to jos snimi FTV
Ovaj glupi narod voli da mu se obecava jer on voli da se obecenja ne izvrsavaju, pa da kasnije mogu kleti, psovati i prozivati, a taj isti narod glasao za tu vlast. Zato sto je narod GLUP !
Kada dođe sudnji dan, sada znamo koga treba po smrt poslati... :D
Političke stranke baš zabole neka stvar za ova istraživanja. Dovoljno je da samo mjesec dana pred izbore narodu bace neku nacionalnu patku o ugroženosti njihovog naroda i onda se parolom "u jedinstvu je snaga" osvoje izbori za sljedeće 4 godine... Ove druge, pak, nisam nešto ni pratio, ali ne sumnjam da su ni oni imali neke slične bombastične predizborne slogane...
cuj 4? pa nije lose jbt s obzirom od koga je. iznenadjen sam
I to je puno...
Jedina stranka koja ima KAPACITET da nas izvadi iz gliba u koji smo potonuli je GS tj Reuf Bajrovic eto to je istina,Iako imam veoma velike simpatije prema NS oni su najbolji za drustvene probleme...ali za neku ozbiljnu vanjsku politiku nemaju kapaciteta. Ima dosta dobrih i nezavisnih kandidata ali sto se tice sposobnosti i poznavanja vanjske politike to je Bajrovic. Za nas bi najbolja solucija bila mizda GS i NS u vlasti.
@MinoDerlin Zanima i to kako ,da te iznenadim imaju odlicne sanse da pobjede na izborima.
Koalicija u formi, fin naziv i za uglednog koalicionog partnera : http://www.avaz.ba/clanak/284491/video-sta-ogorcene-sarajlije-porucuju-bh-politicarima-ovo-je-tiho-umiranje-gore-nego-u-ratu-bandu-treba-ukloniti
nikad nisu bili koalicioni partneri to se zna nego je fahro pokusao da izvuce ovo stanje u bejha haha
Zakone iz 18,7% niko ne dozivljava
ja govorim godinama, nećemo ih moći sa vlasti skinuti finoćom i ignorancijom
uuuuuuuuuuuuu pretrgli se !
Dobro je, nek' ne puca!