Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada FBiH donijela odluku o eksproprijaciji zemljišta za izgradnju mosta "Počitelj" _ Nista ne razumijem. Vec se odavno pise o pocetku gradnje..ja mislio da je gradnja vec zapocela a ono vlada tek donijela odluku o eksproprijaciji?? Zbog slicne eksproprijacije je Sarajvo cekalo (mislim najmanje godinu dana) na prikljucak na autoput. Sve ove kobajagi novosti o pocetku izgradnje ove ili one dionice je samo bacanje prasine u oci. Predizborna kampanja...
Ma samo nek' se gradi ili .....možda...., ma samo nek' se priča o gradnji.
Ovo je jubilarni 1.000 - ti put da se najvaljuje izgradnja mosta kod Počitelja i taj famozno dio Klopče-Drivuša. Prije 3 godine još ovo najavljivao direktor JP Autoceste FBiH. Neće početi do 2025. godine.
Oni stvaraju "preduslove" tek sada ?!