Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Desnica nije prešao u SDP ali jeste SDP u desnicu.
@Gornjim komentatorima Yebao vas Suljo a i onaj ko vas je nagovorio.Šta ste više navalili na čovjeka. Isto kao Avaz kad na nekog navali pa o njemu mjesecima piše.Bili su tu na naslovnicama i Tihić i Lagumđija i Hadžić i Izetbegović i Selimovići(rekorderi).
ne formirajte radne grupe , nista ne uradite a uzmete pare dzzubrad
u ovim odborima su uglavnom SDP-ovi ljudi koje su postavili nakon izbora, tako da mi nije jasno cemu se toliko radujete, SDP razrjesuje svoje odbore u kojima se nalazi i po koji SDA-ovac. Odluke o razrjesenju odbora ne mogu biti legalno donese bez glasova SDA i ostalih clanova \"platforme\". Tako da sada imate situaciju ili su odluke nelegalne ili je i SDA pristala na ove promjene, a vjerovatno jeste jer inako u nadzornmim odbroima SDP ima uglavnom sovje ljude...
sjaši kurta da uzjaši murta
sta su se ovi sdaovci sasrali pa im se prividjaju marice :)
Jako ste mi simpatični...................a ja u marici nikada neću završiti.......nema mjesta........moj \"najjači\" prekršaj je prekoračenje brzine, moraš priznati da je to nemjerljivo s onim što je tvoja raja počinila od \'90-e do danas
hoce li biti revizije privatizacije i oduzimanja nelegalno stecene imovine u programu nive vlade (sa hdz-ovima). bas me interesuje!
Kako rade SDP-ovi \"kvalitetni\" kadrovi: http://static1.dnevnik.ba/novosti/bih/tko-%C4%87e-kome-helez-zaposlio-sve-ro%C4%91ake-prijatelje-%C4%8Dak-i-o%C5%BEalo%C5%A1%C4%87enu-rodbinu
Očigledno ti nisi skontao šta ti je čovjek napisao. Rekao ti je da se previše ne raduješ tome što dolazi, jer bi mogao biti iznenađen time da se i ti nađeš u jednoj od tih marica, iz razloga što se uvodi policijska država, a to nigdje i nikada nije bilo dobro za građane. Jasno je da ovi koji podržavaju SDP inače malo sporije kontaju, ali zato slušaju bez pogovora.
abortirana Vlado možete razriješiti samo moje stidne dlačice u erogenim zonama ...i to kad vas zovnem ... ps premijer ima prioritet da razrješava laganini a ako mu se ne sviđa može mi ustavno podnijeti tuzbu da mu dam još malo :)))))
Ti izgleda nisi shvatio(la) moj komentar i kao da ne vidiš da ja jedva čekam novokoalicijsku \"metlu\" koje će pomesti SDA kadar
Bravo pametni Bosnjaci! Dosao vam je kraj, nemate vise ni predstavnika! Ponovo ste doveli Titine, pa ce vas ponovo i klati Titini! Uskoro zabranjeno izjasnjavanje kao Bosnjak......vjeronauka se ukida..............SDP uvodi policijski sat.........R.ado.nc.ic prozvodi nove kljmendase.... .......Telekom srbima, BH airlines hrvatima, energetski sekotr crnogorcima.....itd! osvijestite se hao!!!
Ambasada SAD-a nakon saopćenja SDA: Moon nije uzimao stranu Čelnik SDA izdao saopćenje u kojem Moonu podmeće tvrdnje koje SAD ne zastupa. Mogu li ovi uspaniceni SDA propagandisti pasti nize? Uzasno je sta sve rade kako bi sacuvali jos koji dan vlast koju su 22 godine zloupotrebljavali na veliku stetu naroda i gradjana.
Bivši Grahovčev vozač u nadzornom odboru???????????? A U PM države!
Ne dao Bog da se ostvari takva država, kriminalci će hvatati i prisluškivati pošteni svijet, hvataće kokošare, a ONI će uzimati na angro, milijarde, prati pare regionalnih mafijaških vlada, narko bosovi će nam suditi i liječiti djecu,na kraju će pobjeći kad sve rasprodaju i podijele i ovo malo Federacije, zemljo otvori seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pripazi Enco šta pišeš. Sad će u telekomu SDP-ovci imati direktan pristup IP adresama pa će se obračunavati sa negativnim komentatorima.