Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada ce vlada uvesti dodatne takse i akcize, i dodatni PDV od 30% na karte, letove,.i na taj nacin probati "pomoci" BH AirLine-su :)
spašavajte kako znate ... pa znate li vi koliko se uhljeba partijskih uhljebilo na konto ova dva (ili ono bi jedan) aviončića
Da bi zračni promet jedne kompanije bio rentabilan i što je najbitnije funkcionalan sa razumnim povratom uloženih sredstava, ova smijurija od BiH Airlinesa em je startala od lizinga, em je to toliko nevjerovatna kompanija da umjesto na ekonomskim principima ona u biti leži na državnim jaslama, pa im sad kao država kriva što ih ne vadi iz dubioze od 7,5 milijuna... Samo da se zna da avioprevoznički svijet pada ako nije zaradio godišnje novih deset aviona, a ovi u gubitku... Izgleda da je ipak došlo ili se bliži vrijeme da se osmoškolce zamijenu ljudima sa diplomama ekonomskog fakulteta (pošteno stečenim).
Pravi problem je što nema nikoga ko će istinski razmotriti problem...
Spasavajte ovu kompaniju ,kako bi zivili bez nje?..........
'ta će oni razmatrati...