Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha ko koga ovdje oni nas ili mi njih ?
Auuuu zar toliko politickih podobnih nije zaposleno ?
HAHA OVI CE ZAPSLITI LJUDE NA GODINU DANA A ONDA CE IM ISTECI UGOVOR NAKON GODINE I ONDA OSTATAK ZIVOTA CE PROVESTI NA BIROU A VLAST CE GA UBJEDITI DA GA JE ZAPOSLILA,DOK OVI BUDU RADILI OVU GODINU 2O OOO CE OSTATI BEZ POSLA KOJI SU IMALI STALNO RJESENJE.SAMO TREBA PISATI PO SIROTINJI
VALJDA VLADA VIŠE NIJE MOGLA SLUŠATI BAKIROVE LAŽI DA JE ZAPSOLIO 10000. Eh sad će ako bude para stavrno neko investicije krenut u ZAPOOŠLJAVANJE. A možda i neće, nego je sve foluška za crne fondove za plate policiji i povećanje poolasničkih paušala ! A vlada može uvijek psolat zavodu za zapošljavanje naputak DA U IZVJEŠTAJIMA NE BUDE NEFLEKSIBILNA !! :))))
svaka cast bake..................:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hahahahahhaha.umokri se od smijeha