Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ćw nagra pored evropskih principa primjeniti i evropske cijene! To će koristiti oni koji su se napljačkali i kupiti "pravdu" za sebe. robijaće sirotinja! Sve se kupuje, pravda, zdravlje, škola, posao... ma gonite se u....
Pravosudje, notari i dr su najtruliji dio drzave. Sudije i tuzioci korumpirani, rade pod direktnom politickom kontrolom. Advokati nelojalni, notari kartelski rasporedjeni kao mafija. Mogao bi se roman napisati o trulezi.
Nikica Grzic stari lopinas nesto prica hm, 5 ljudi vlada advokaturom 100 godina samo se smjenjuju, na celnim pozicijama isti ljudi, ne daju prismrditi nikom. Ne kontam tekst, pred Vladom FBiH nacrt a ovaj prica o advokaturi na nivou BIH. RS je bolje uredila pravosudni sistem od FBIH definitovno.
Izdaju li advokati račun za svoje usluge? A doktori u privatnim ordinacijama? Direktno naočigled svih kradu državu, usluge mrsno naplaćuju, a nigdje iste ne prikazuju, nikad niko nije reagovao, političko-kriminalna bagra ... BiH, septička jama puna govana
NIšta nije idealno, ali zaboravljaš da je narod sada slobodan. Nema više komunjarskih kazamata u koje su odvođene patriote. Živi se puno bolje nego u bivšoj državi, a ti tako sitničavo o nekim računima...
U advokaturi je kao i u politici .Najbolje prolaze glupani i neznalice uvezani u pravosudnu hobotnicu uvezivanja sudija i advokata neznalica. Oni koji su moralni posteni i koji znaju svoj posao nemaju ni za doprinose.
Advokati u BiH - jedina bagra koja je veća čak i od političara na vlasti. Političari su za njih male mace, koliki su to krimosi i banditi.
Znači nisu nam ni trebali toliki silni poslanici ovdje koji troše pare građana. Mogli su brate stranci postaviti Visokog predstavnika kao jedinog koji bi vršio funkciju zakonodavnog organa, i on bi donosio zakone sigurno brže i efikasnije od 14 parlamenata. I još bi bili usklađeni sa pravnom stečevinom EU i bili bi kvalitetniji i provodljiviji. E moji stranci, ostaviše nas sa nepismenom lopovskom bagrom na vlasti da se mučimo sve ove godine.
Stavite u funkciju jednu komoru na nivou drzave.
Entitet tzv Federacija postoji nesto vise od 20 godina, kako onda vas komora postoji 135 godina?
@SlucajZornic Glup si ti da to skontaš.
tesko onom ko trazi pomoc advokata
tesko onom ko trazi pomoc advokata
tesko onom ko trazi pomoc advokata