Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvinjavam se na lapsusu, mislio sam na Nadu Ludvig-Pečar
Kako vještak može \"izvaliti\" da se nije radilo o rashodu već o transformaciji sredstava iz novčanih u stalna sredstva ? To bi možda i bilo tako da se to \"stalno sredstvo\" nije ponovno transformisalo u privatnu imovinu Gosp. Brankovića putem prodaje za certifikate. Još jedna stvar tu nije do kraja jasna, a to je kako se stan mogao dva puta prodati za certifikate (prvo Gosp. Nadi Ler), a zatim pomenutom Gosp.
Ma šta ima vještak da daje ocjenu, kad i mala djeca znaju na koji nećin je došao do stana.Ljudi rade u pravosuđu po 30 godina i nikad nisu dobili stana a balo samo što je zasjeo u fotelju odmah sebi obezbjedio stan i to za 165 000 KM. Fuj lopovi.