Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali je Puljic ikad reagovao na izjave Dodika sto je svojom politikom ocistio katolike iz rs-a i napravio gotovo etnicko cisto?E moji licemjeri
Kako se prepucavaju politicke fotelje,tako i vjerske.Isto 💩 samo drugo pakovanje.
Da li si upozorio i kritikovao Milanovica i ostalo rukovodstvo Hr. da se ne mjesaju u Bih i da nas puste na miru , jer njihovim mjesanjem ugrozavate odnose sa nasim bosanskim Hrvatima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jadni napaceni zavadjeni narode ne nasjedajte provokacijama ovih koji zive kao bubreg u loju ! Mi cemo ginuti nece oni 100% !
„O vjernici, ne uzimajte za bliske prijatelje druge mimo vas, jer (drugi) vam propast žele, jedva čekaju da muka dopadnete! Mržnja izbija iz usta njihovih, dok je ono što kriju prsa njihova još gore!"
Jedino skidam kapu Franji Komarici,simbolu ljudststa,karakteran čovjek,veličina od čivjeka,a ovaj Puljič mi se nikad nije dopadao,loš čovjek
Puljic i Covic sveli katolike na 8%
Nikad nije na dobro izislo kad se mantije pocnu prepucavat. Religija bi trebala biti intimna stvar pojedinca a tko ne razumije da je Reis i Kardina i Poglavar i Papa samo privremeno prikaceni parazit na tijelu vjerskih sljedbenika, slabo konta tog svog Boga. Bog je vjecan , svi oni to uce. Al daj da se okoristim pod maskom njegove zastite dok hodam dunjalukom. Sve nesto pozivaju na mir … a sve se nesto svadjaju.
Za vrijeme bivšeg kardinala Puljića najviše se Hrvata iselilo iz BiH .Puljić i njegov jaran Čović nisu uopšte zainterosovani za povrat Hrvata u Dodikovu kneževinu .Zato ga je Papa natjerao da da ostavku i poslao ga u penziju.Franjevačka konferencija je isto prebojavala Hrvate u BiH i konnstatovali da ih momentalno nema više od 8%. Na to prebrojavanje niko se nije suprostavio.
Za vrijeme bivšeg kardinala Puljića najviše se Hrvata iselilo iz BiH .Puljić i njegov jaran Čović nisu uopšte zainterosovani za povrat Hrvata u Dodikovu kneževinu .Zato ga je Papa natjerao da da ostavku i poslao ga u penziju.Franjevačka konferencija je isto prebojavala Hrvate u BiH i konnstatovali da ih momentalno nema više od 8%. Na to prebrojavanje niko se nije
EnergijaBiHH,patriote,od kojih su 80%,bili Bošnjaci muslimani,odbranili su BiH,i sačuvali je u postojećim granicama.Zna se sta je bio cilj vas UZPovaca i genocidasa.
Opušteno momci.
Otkad je svijeta i vijeka svi ratovi su se vodi zbog RELIGIJE I TERITORIJA , e sad vi promuckajte glavama do kada ce biti tako.
Vinko Puljić NIKAD nije osudio ni Dretelj ni bilo koji drugi kazamat u kojem su bili mučeni Bošnjaci Za njega reći da je moralna vertikala je ismijavanje pravde i prava.... Rijetko podao tip koji je bez skrupula tražio i dobio stan u Sarajevu koji mu nije ni po kakvom zakonu pripadao...
Ne mješajte babe i žabe, zato nam i jest ovako svako sve zna !!!!
A sad k'o biva Reis brani politicko Sarajevo???
puljicuu penziji si okani se
Uniformisani manipulatori, i jedan i drugi.