Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rekao bi jedan pjesnik ovako: " ispod Božjih skuta đavo viri - jao nama!"
Bruka i sramota i grjeh ako vec u njega vjeruju.
da je bruka i sramota,to jete.. samo nevidim sta je tu grijeh,on je placao muske prostitutke,koji to rade profesionalno i za to su placeni,pa nije on nikog napastvovao a pogotovo ne maloljetnike i nevinu djecu e sad kako god treba biti kaznjen ovaj pop tako trebaju biti kaznjeni i ovi pederi koji su ga pokusali ucijeniti za velike pare
Ma sve su to ista g....a! Sramota samo kako na religiju bacaju blato, i jedni i drugi i treći i svi ostali, a narod, vazda k'o ovce "Neka ga, naš je." Treba vjera, religija, ail treba iskorijeniti ovakve koji je propovijedaju i tumače na naopak način - kao uostalom i u ostalim sferama društva. Sve naopako, pa i ovo.
Obavezno.....dovesti mu pet obdarenih crncuga da mu istjeraju zlo a utjeraju dobro ! SIKTER