Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Sretan Bozic od nas iskrenih ljudi koji postujemo sve vjere i nacije.
Nazalost, manjina ste. Vecina cestita parcijalno uz politicku konotaciju (srecan Bozic ako se izjasnjavate kao Bosnjaci katolici, a ako ste Hrvati nista), pola ne komentarise ni Bozic vec vrijedja Hrvate a evo i nekih sto se raduju smetno stradalim Mostarkama. Jasno je zasto se BiH raspada i zasto se doslo dovde.
Ti si dusevni bolesnik
Sretan Bozic raja,da se lijepo provedete u krugu porodice,sve najbolje ❤
Sretan Božić klixašima, pa i vama u redakciji, i nadrkanom adminu koji nas banuje bez razloga, da ga provedete u zdravlju i veselju.
Paganski praznik i ritual koji slavi rodjenje Horusa. Isus nije rodjen na Bozic! Katolici, iskrivili su vam vjeru, vratite se stvarnom ucenju Isusa!
Sve je lijepo i Sretan Bozic svima koji slave ali ova prica malo zvuci kao bajka ❄️ ⛄️ 🌲 🎅🏻 🌧
Mi katolici vjerujemo jednog Boga. A Isus je Bog i Isus je i sin boziji. Kako? Tako sto je Bog djelovao preko Isusa tj preko samoga sebe.
Cestit i sretan Bozic
Cestit Bozic dragi prijatelji.A vi ostali pokušajte da uživate i ne osvrćite se na debile.
Sretan i veseo Bozic! Nadam se da ce uskoro doci vrijeme da se postujemo i druzimo kao i prije.
Katolicima,Protestantima i drugima koji slave Blagdan rodjenja Isusa, u Betlehemu, zelim da u miru i ljubavi,zajedno sa svojim porodicama proslave ovaj veliki Blagdan 🍰🍪🔔🎄
Svima koji slave neka je čestit Božić.
Neka vam je čestit Božić. Pozdrav iz Sarajeva...
Sretan Bozic svim vjernicima katolicke vjeroisposvijesti! Ovi sto komentarisu drugacije neka znaju da postoje i druge aktivnosti na kojima mogu svoj bijes da istresu. Pozdrav
Bolje ne cestitati Bozic nikako nego cestitati kroz prizmu velikobosnjacke zaguljenosti. Dovoljno je napisati srecan Bozic svim katolicima. Suvisno je navlasavati da se cestita “Bosnjacima katolicke vjere” i uplitati politiku u sve to, i time direktno vrijedjati osjecaje Hrvata u BiH. Time Bosnjaci ne pokazuju da su dobronamjerni i iskreni, kao i da nisu nacionalisti. Itekako jesu.
Svim dobrim ljudima sretan Bozic od srca
Sretan Bozic svima koji ga slave!
E sad, da li je rodjen 25.XII ili 07.I...
Pa i pravoslavci koji slave 07.01. zapravo slave 25.12. samo sto crkva koristi stari kalendar pa 25.12. po starom pada 07.01. po novom kalendaru.