Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo da muslimani nemaju toleranciju ni prema kome, ali sa ovim komentarima ste stvarno pokazali koliko ste primitivni. PROUD TO BE CROAT!
sposoban covjek - ne kenjaj.. bez razloga
A sto niko ne voli Borjanu? Nisam u toku bas...
Genocidas srbin, ista ideologija drugo pakovanje..
putopisac.com
Aha vidi prpa sada. Kontali da ce HDZ u Hrvatskoj ostati na vlast pa da mopgu jos ucijenjivati vise al k.... Sad ih strah da ostanu bez icega. Raguz i bevanda su ok ali ova kristo za ministra pravde, halo?
Slabo pratim tu politiku ali vidim da su svi protiv te Borjane..moje pitanje je iduće : Tko je ta Borjana? I zasto su svi protiv nje? Unaprijed hvala!
A nisam ni znao da je HDZ
Ja znam da su zbog ovog propale dvije firme, bolje nek ne sastavljaju nikako vijece, kad nisu dosad...
Da nije mozda Damir Hadzic kompetentan?Komsic?Onaj Zukic iz SDA?O musl.m.anskim kandidatima govori you tube npr ona karikatura iz elektra.Bevanda je vjerojatno najbolji sto HDZ moze ponuditi
Pa ovo nije kapitulacija Platformasa nego HDZa. Platformasi samo traze da Borjana ne bude a tako ce i bit. HDZ je prico da ce Borjana bit premijer, i jasno je i njima sad da se to nikad nece desit.
Slazem se, Bevanda i Raguz su fakat OK. Kristo, bezzze. Sad cemo vidjeti sta ce nasi Bosnjaci ponuditi, ako i kod njih bude 2/3 dobro i 1/3 losa, mislim da smo na dobrom putu.
Plakala sam ja , plačite malo i vi..... po-pi....... se na moju podršku iz HB eto šta nam bi , a mi smo vas debelo plaćali. Sad nek vas pomaže Stipe M. a ja znam da vam je sad pravac promijenjan prema Sarajevu , glavnom gradu BIH, a ne prema Zagrebu.pwfxc
krišto katastrofa, bevanda i raguž ok
ne jedi gomna budalo, iznjamke ti se na fahra
Ništa lakše nego formirati VM. Čim reketaši iz Stranke za kumove, prijatelje i rodbinu, crnokošuljaši - štovatelji fašiste Ante Pavelića iz Hrvatske stranke poturica (HSP), te pljačkaši i atentatori iz Lojanovića (Kradom za vlastiti boljitak) iz vlade odu zamo gdje im je mjesto - u KP dom Zenica. A onaj gore i d i o t što se pita gdje su pare? Pa eno ih u Alijanovića (Lojanovića), koalicijskih partnera Reketaša br. 1, bar je to jasno ko dan. Što kod njih, što u torbama odnesenim u Bošnjački institut.