Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kad ti nisu dohakali fiskalci, neće ni demonstranti :)...kako te nije stid ?
pa jel hercegovac il' nije... da se ne uvrijede lijepi, dobri i preposteni hercegovci ko sto sam i sam takav, mislim lijep i preposten :D
Bevanda se ne osjeca ni u Hercegovini sigurno jer mu je Blazo Grkovic ubio rodjaka prvog.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Moj Vjeko, naše bebe i djeca dok crtaju i igraju se pred vašim kancelarijama su sigurni, a vi dok radite unutra okruženi silnim obezbjeđenjem kojeg mi plaćamo, niste sigurni, je li bagro bestidna?
valjda ce te koknuti jednog dana cak i izgledas kao kriminalac znaci kompletna slika i prilika
Jedeš govna b/ev/ando.
trebali su te jebat svinjo ružna
hosein Blt lqšljivi,*** mater
Ma šta mi uradili Ma šta mi govorili Ma šta mi uradili Ja sjećam se!
TI SI UBIJEN U MOZAK... DAVNO!!!
kaže se nisu stigli
BEVANDA: - kažeš da su pokušali da te ubiju, a ti si pokušao da ubiješ bebu (jer nisi donio zakon o JMBG)! - tvrdiš da si bio taoc, a bebe su tvoji taoci od februara (jer nisi donio zakon o JMBG)! - tvrdiš da ne možeš raditi pod pritiskom, logično, jer nisi sposoban da radiš i kad nema pritiska (jer nisi donio zakon o JMBG)!. I NE SAMO TI NEGO I OSTALI SMRDLJIVI POLITIČARI!!! -
Nabavio sam plastenik, iskoristit cu sliku Bevande za strašilo!!!!
Glavonja, dvije recenice sastaviti ne znas! Kakav si ti konj - izvozni!
Nisam znao da je ovakav su.pak,bar mi nije tako djelovao. Eki,pokusali ga ubiti,pa sta jos nece smisliti ccc
Mamicu ti ...Pridružio si se četnicima u rušenju Bosne. Neće ići, svi ćete vi ići van iz Bosne.
Da, opasne su fakat ove nase sarajevske bebe...naoruzane do zuba sa kredama, flomasterima...a tek sto su brze u onim svojim motornim kolicima na manuelni pogon..?!...Hajde cika " Blentovda" ucini nam uslugu svima pa se rokni u celo...hajde pliz ucini bar jednu pravu stvar u zivotu...hajde, nemoj da si njonja I sonja...za ispavne poteze nikad nije kasno.
Mnogi su mislili da si pametniji stvarno si ograničen kao i tvoj šef Čović
vidi mu podocnjaka napuhani od rakije, kaplje mu iz ociju, non stop je mahmuran mindjusar stari.