Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naopaka sam ako me napadnes :) svako dijete moze procijeniti da nasilje nije dobro i ako vidi svoju majku da place, da to nije dobar znak ..drugo je to sto dijete vidi da zene tolerisu pa misli moze tako uvijek ..nazalost veliki broj djece koja psuju, tuku se pa poslije i kriminalneradnje vrse, sigurno nisu imali odgoj kakav treba biti ..opet smatram da zene moraju da se obrazuju i da se bore za sebe prvenstveno da bi mogle i za djecu..ne smiju dozvoliti da im neko je ZAMJENLJIV diktira zivot.. Djevojke, zene, ucite, radite na sebi i nadjite bilo kakav posao koji je posten prije svega i ne trebate se stidjeti sto ste napustili nasilnika, alkoholicara..
JOVAN JE PORUČIJO DA NEMA STOLICE U KAFANI ZA HAJVANE KOJI OPALJUJU ŽENU. OPALJIVAT SE MERE SAMO NAKO KAKO ŽENI GODI I TO UZ STALNO ZAPITKIVANJE: GODI LI TI DRAGA, JELI FINO TAKO, MERE LI VAKO... JASNO!!!!
ONO ROMANTIČNO ZNAŠ...
Muskarci koji tuku zene su bolesni gadovi .
koja je to mrljina tukla onu ženu na prvoj slici?vidi se da ju je mrcvario šakama,to se ne radi tako,žena se gurne niz stepence tako da ako te tuži kažeš da je sama pala
treba ravnopravnost i najbolje bi bilo da izadju zene i ociste ovaj snijeg
Nikad nisam i nikad neću dići ruku na ženu. Ali da neke rospije zasluže dobre batine, definitivno da...
...zar nisu ostarili i izumrli nasilnici zena i djece ? mislila sam da su nasi ocevi zadnja generacija nasilnika ... znaci danasnji mladici koji tuku zenu djecu su do juce gledali svoje oceve koji to rade njima i kleli s da nece biti takvi ..o cemu li razmisljalju ti neljudi kad dizu ruke na porodicu ?
Roditelji su krivi jer su upravo djeca njihovo ogledalo.
Jesu ali isto tako treba nekad ucit kako ne treba biti :) ne govorim samo to jer sam zensko..ima i zena napakih ali zato uci kako ne treba biti pa budi bolji/bolja :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zakleo sam se , u bioskopu baš, kad odrastem biću, Salko dinamitaš.... pa opet..