Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci, nakon pilotnog vremena, mandal vrata centru. Vjerovatno ce arhitekta vec ubaciti u projekat plan daljeg koristenja u smislu \"kafane ili granapa\" ja kako se lova guli od drzava, samo pozicija treba. I biti ce ovako kako sam rekao.
napravio nacelnik sebi ispomenik kazu Visocaci......pa neka....
imaju zato NOVI most??? Ja ja....da Mostrani ne moraju na semafor..... jah jah....sta ce im trava?
a Visoko stvarno nije u SA kantonu? Salite se? A u cijem je? A kako to? Ne kontam. Nije u SA kantonu? Ne mogu da vjeruje! Steta???
pa zašto u Visokom-tamo više ni trava ne raste zahvaljujući trenutnom načelniku. jadnici a nekad su imali sve !
nego recite mi,koliko ce se novaca stvarno uloziti u ovaj projekat od ove cifre? nisam je rekao da ce neko uzeti dio sebi nego onako pitam samo...
...nazalost Visoko NIJE u SA Kantonu.... nazalost....
Ja sam S. Kaplan i Visoko nije u SA kantonu