Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visoki kreten u BiH ostaje i narodne godine.
@NIKO BOSNA I HERCEGOVINA JE KAO PRVO DRZAVA BOSANACA I HERCEGOVACA,ALI AKO PRIMJENIMO I DRUGI STAV DA JE DRZAVA BOSNJAKA SRBA I HRVATA KAO STO JE I RS-a ONDA DEMONSTRACIJE TREBA ORGANIZOVATI U BANJA LUCI GDJE CE MASOVNO UCESCE UZATI I GRADANI F BiH KAKO BI GRADANI RS-a POKAZALI SVJETSKOJ JAVNOSTI SVOJU OPREDJELJENOST I PRIVRZENOST BiH POKAZAVSI DOBRODOSLICU GRADANIMA F BiH.MISLIM DA BI SE OD TOG DOGADAJA PISALA NOVA ISTORIJA BiH
IZADJITE NA ULICE TO JE PRAVA STVAR I MI CEMO IZACI NA ULICE I DATI VAM PODRSKU DA SEBI NAPRAVITE DRZAVU fbih GENOCIDNU A MI IMAMO SVOJU DRZAVU REPUBLIKU SRPSKU IDEMO SVI NA ULICU ONDA NETREBA NI POPIS STANOVNISTVA I TREBA POKAZATI SVIJETU DA VIDI NA ULICAMA fbih GENOCIDNE I ULICAMA REPUBLIKE SRPSKE STA MISLI SRPSKI A STA MUSLIMANSKI NAROD SVI NA ULICE BRAVO edo i kita
Demonstracije..ulica...e jadnici jadni..trebate izaci na glasanje i glasati protiv ovih debila...ulica izbaci na povrsinu samo nove volove..
ZA EDU: Jarane potpuno se slazem s tobom.Treba na ulicu i pokazat sta mislimo.Nismo telad da gledamo kako nam odvaljuju tarabe sa nase drzave.U Briselu se misli da smo mi presretni sa \"dogovorom\" u Odzaku. NISMO TELAD I ZATO DEMONSTRACIJE
Hari, da je pravi patriota ko sto prica, organizovao bi desavanje naroda, a ne ovako ....??????? Mi smo svoju sudbinu prepustili jednom, dvojici insana!
samo nas demonstracije ( da pokazemo onima koji ne znaju, npr. stranim medijima, da dogovor iz Odjaka smatramo izdajom BiH ) mogu spasiti od podjele BiH, ako \"kompromis\" prodje.
Pozdravljeni smo od Evrope i seg svjeta,sve super radimo SAMO :\"SMO I DALJE U IZOLACIJI \"od cjelog svjeta...dobro za nas..jer ako ove tri fasisticke stranke preuzmu vlast od Visokog prestavnika..e onda smo naje..i ko indijanci.
Bas onako kako je veliki gospodin Haris S. trazio. Od svih clanova nase delegacije samo Hare nije imao prevodioca.Ovi ostali magarci vodaju za sobom jos buljuk ljudi kojima treba dati naravno plate za ono sto rade(PREVODE).Hare spara novac poreskih obveznika BiH.
blago nama!
Viga šo mu je godra, jebo on mater svojju...
Cuj pozdravljaju opredjeljenje da ce Dodik ispuniti svaki nalog suda, tito dragi, koja smo mi banana drzava. Pa o tome se ne diskutuje, to se valjda podrazumijeva. Ne znam zasto mu sedaje dovoljno vremena da frizira dokumentaciju, do sada je to trebalo oduzeti prisilno. Zamislite u americi dodje policija sa nalogom za pretres, a neko tamo kaze, ne moze dok mi ne dokazete da radite zakonito hahaha, komedija. Ali, sa ovakvim zakljuccima Vijeca za implementaciju mira i ovakvim visokim predstavnikom,, drugo nije ni za ocekivati.
ma libo me racku