Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet govore ne valja Juga. Juga je bila Svica za ovo sto sad imamo ne samo u Bosni vec u svim ex yu zemljama
Ovo je korijen propasti BiH kao države. Ako se uporedi sad i prije 30 godina, obrazovni sistem je doživio najveći nazadak. Ovo što se sad radi sa obrazovanjem zakucat će ekser u kovčeg BH ekonomije za nekih 10 godina. Tek tada ćemo dostići dno i postati mrlja na geografskoj karti kao zemlja neprepoznatljivo po ničemu, ni jednoj firmi, industriji, kulturnoj oblasti, sportu, ničemu. Nešta kao Kirgistan i tako neke zabiti.
Samo neka je po Zakonu.
Megatrend ispade eminentna ustanova za ovaj cirkus, cirkus na sve strane
Od opreme imaju racunar i printer u boji🥳
Ovo je stvarno apsurd.
Ovo što je prijavljen jedan profesor je klasičan bosanski primjer. Svi ostali akademski radnici su na jednokratnom ugovoru za jedan predmet, što znači da doprinosi idu samo tom jednom "sretniku". Ustanovi banja, milina. A što se tiče akreditovanosti, ispune tačke koje mogu, a koje ne mogu - podmažu rukice i idemo dalje.
Ahaha Oba zemlja ce se sama urusiti Ne trebaju joj neprijatelji
Platiš dvije diplome,treću dobiješ gratis :)....i ovo su sislili političari i dali dozvolu za rad ...da se sjedne poslije za jasle...tko je vidio 5god lomiti se na faksu kao nekad.... bez jače revolucije nećete ovo riješiti,a kritična masaymladuh ne postoji,što valja ide vani...tako da je ovo pametan potez politokracije za njihovo dobro...burkina faso....
Zašto niko ne objavi koliko je do sada izdato diploma sa privatnih univerziteta?
Ja samo znam da odlično prolaze ove diplome u drzavnim firmama,cak i brzo napreduju u svojoj sluzbi.Ja zavrsio na drzavnom fakultetu ostado do penzije na poziciji mlađeg referenta.
Dosta jedan da stampa diplome
Ovo Skrijelj pokusava da napravi i od UNSA.
da bog sačuva.ne mogu da vjerujem.odeš znači i kupiš diplomu koja ti se sviđa.čovićeva posla.
Ha ha ha. Vlast se ko fol čudi kakvo je stanje. Oni dali dozvole, akreditacije, vlasnici uglavnom političari sadašnji i prijašnji parlamentarci, rado vidjeni gosti u vjerskim institucijama. Koga oni misle više farbati? Ovako obrazovanje je nastavak genocida u BiH.
Ima i u nas svasta ali Srbija je neprevazidjena.Tamo je ministar Neso Slino, sto je propo na tri fakulteta, pa diplomiro u Sava Centru, u onoj prodavnici diploma Megatrend, gdje je profesorica bila i Natasa Bekvalac.Pa u nas bar niko nije diplomirao u Skenderiji.A ovi kamenjarski srbi se vidi da su slicni onima u Srbiji, i ovim sumskim srbima, obraza nemaju ni gram.Diplome u Listici se stampaju kao novine, ja ne znam je li uopste i treba ici po diplomu, ili je posalju postom.