Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...bujrum ustipaka i bjele kafe (zasecerena do po solje).....
Meni drago sto je ovoliko zapadao:):):)
Za otprilike 9 mjeseci porodilista u BiH a posebno u Sarajevu bice jako zauzeta.
zanima me da li centro radi,centrotrans, moram na put međunarodna vožnja, seronje iz centre ne voze po ovakvom vremenu, a GRAS mora vozit. Šta im sad ima reći guzati direktori,ŠTO SAD NE PAMETUJU???
niš ne valja previše bijelo
eeee umjesto da ste na internetu lopate u ruke da se ovo očisti sta ste se uvukli u domove i guzice grijete umjesto da čistite ne mislim na djecu nrv. :)
Ko je nespreman snijeg docekao neka mu je hairli. Ko je spreman uzivaj rode.
Neka neka snijega, nemojte mi snijeg micati.Najvise mi zena dodje kad je snijeg. Veselje je sa zenama kad nemaju sta da rade, a to je snijezno vrijeme. Dddjite golubice kuci sam. Dao bog da se radni covjek odmori.
Kako bi bilo lijepo da citava Bosna ostane lijepa i cista ko snijeg bijeli ,bez politicara-lopova,nacionalista,huskaca drzavo-rusitelja....veliki poz iz Beca (bez snijega) svim Boancima i Hercegovcima ,bez obzira koje vjeroispovjesti bili.
smrznuti: \"pa ljudi ovo je katastrofa, nigdje ovih naših vlasti, na tv-u svugdje crtani, nigdje ni riječi o nekoj akciji, da se grad deblokira, \" Ova vlada postoji od prirodno nesposobnih karaktera, koji u dobi jedne realne krize pored pljačke i umišljene elitne pripadnosti nisu u stanju muške probleme rješavati.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5s6CiCcwP9o#!
Za Olipijadu 84god. bilo je i gore ali je radilo sve i bilo je prohodno sve....
Snijeg jako duboko napadao, ali sad se vidi sta je prava zima!!!!!!!!!!!! :)))))
nije vrijeme za svadju nit ista oko toga gdje je gore gdje je bolje, isto je u cijeloj zemlji, u regionu i evropi, ne isto ali slicno, negdje gore negdje bolje, ali vidite da je priroda ucinila svoje, ujedinila je i muslimane i katolike i pravoslavce, bosnjake, srbe, hrvate.. u ovome svemu.. pomozite jedni drugima koliko mozete, to je bitno, ne ostalo, ostalo je sve politika od koje trebamo bjezati.
Jesmo li mi Srbi krivi i za snijeg???
Da imam lopatu....Fazon nije u snijegu, fazon je u temparaturi, ne otapa se nista.
Angažovat vojsku i sve ce biti lakše.