Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
👍⚜💥⚜ Program 2030 profesora Mirsada Hadžikadića je sadržavao neke vrlo konkretne, neke poznate, a neke potpuno nove poglede na situaciju u društvu, sa konkretnim primjerima kako to izgleda, čime se popravlja i kakav bi rezultat takva akcija mogla donijeti. Bilo je tu i revolucionarnih prijedloga, koji stvarno mogu zaokrenuti situaciju, naprimjer u obrazovanju.
E VALA OVI USRANI SINDIKATI NEKAD JE BIO 1 I PLACE SU SE DIZALE SVIMA A NE SAMO UHLJEBIMA U DRZAVNIM USTANOVAMA
eh nema izjava bla bla bla ""treba izvrsiti rebalans buđeta"" gospodo para/novca ima samo treba raspodjeliti kako treba a ne neko uzima /dobija 5-6000 km a neko 800-900. Smanji velike plate pa da se poprave male