Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga Selmice, kako već imaš popis i adrese, najmanje što si mogla jeste da Klixu uzmeš dnevnicu, provozaš se do svih lokacija i lijepo nam zabilježiš kako izgleda imovina napuštena 30 godina. Usput, mogla si objasniti kako se niko iz BiH ne javlja na sve pozive iz HR o održavanju objekata, komunalnim naknadama, kako niko nije dostavio vlasničke papire, kako su direktori firmi sami pokušavali izdavati imovinu i sl. A sve to traje još od 2005. godine.
Eto, "novinarko", da si noviner znala bi za ovu imovinu. Hrvatska je više puta tažila od vlasnika da proda, iznajmi, uredi, koristi, što bilo da ne bude ruglo u turističkim zonama... Ali, više se isplati širit mržnju, plaća se to, i još je popularnije. A, svi odoše dalje, napreduju, cijeli svijet...
Zeljkhudin ce sve to da rijesi njegov babo je nekad bio Hrvat
Ne briši.Sve dosada predsjednike ministarstva BiH treba pod istragu i optužiti zašto nisu svakodnevno radili na povrat imovine .Elem dajim besplatno Hrvatskoj i Srbiji vodu za hidrocentralu te daj i Srbiji ogromnu nepokretnu imovinu po dibnom bilans.
u Te podaj Hrvatskoj i 4 pomorske luke itd. A Bih vratila istim svu imovinu umjesto da su to radili recipročno.Ovdje se krije veliki kriminal. Sve političare koji su radili na ovim mjestima optužiti za nevođenje i švercovanje nad državnoj imovini
najlakse nam je uvijek krivit hrvate koji hoce zavrsit s tim problemom i ici dalje a to sto nasi konji ne razmisljaju o drzavnoj imovini to nam nije problem.. bosanska politika nikako da shvati da mora imati neke principe i zahtjeve i uci u ring ako se zeli shvatiti ozbiljno u politickim krugovima.. ovako.. moze nas jeat ko kada i kako hoce.. i uvijek ce mu to proci za rukom jer il nas mogu kupiti, ili na neki drugi nacin sjeat..
SDA u Hrvatskoj je na pragu da proda kucu koju je Alija uzeo i ostavio u vakuf Islamskoj zajednici.. em su uništili bošnjaštvo u Hrvatskoj, i sad kad su uništili onda dajte da prodamo ono što je ostalo pa da zaključimo priču s bošnjacima u Hrvatskoj..
Kad si zadnji pit platio struju i vodu za te objekte? Kad si renoviro? Kad si platio paušale ? Sad kukaš
Ako je država potpisala pristup medjunarodnim organizacijama i institucijama s tim se obavezuje i poštovanje medjunarodnih zakona izmedju ostalog i onih u vezi vlasništa. Sporovi se rješavaju na medjunarodnim sudovima.Sljedeći.
Hrvatski Ustavni sud donio odluku da se koriguje izborni Zakon Hrvatske tako da svaki glas vrijedi jednako. Ista ta Hrvatska to ne želi u BiH
SDA je rasprodala sve...od teritorija i naroda u ratu do drzavne imovine i sankcija zlocincija u miru.
marginaliziraju nasu imovinu i nikad nece legitimni hrvati iz bih glasati protiv ovakvih stvari.
To je rezultat visedecenijskog rada SDA stranke. Nikada se nisu angazirali na povratu te imovine.
Izetbegovicu sve si prodo sto si mogo , prodo si vjeru za veceru , izdo svoj narod . Amin da goris u dzehennemu
Pa smatraju nas glupim Bosancima, od nas im je jedino onaj klovn Enis dobar jer glumi budalu, pametan Bosnjo njima ne treba jer ce ih nesto zaebavati i traziti svoje
Ista stvar kao i za ovo gore, 30 godina nesposobnjakovići i lopovi rade samo za lični interes
zovnite sejdu nek to brani on je uspjesan :)