Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krvnik Milan Lukić će biti u najrigoroznijem zatvoru u Slovačkoj i to ako ga prime. Većina građana Slovačke su katolici (69%); druga najveća skupina su protestanti (9%). Milan Lukić je izvršio GENOCID - istrebljenje sve što je nesrpsko čak i jednog našeg sugradjanina je ubio pokojnog RUDU LONČARIĆA - Katolik.
@stvarnost?
Ma *** vas zatvor, samo trosak na takav smrad, oko za oko. Kantu benzina kao sto je on radio i jedna sibica sve sto treba, trosak otprilike 10KM i rijesen problem.
nikad ovaj zlikovac nece vidijet zatvora on je nagradzen sto je pobijeo 3000 ljudi i sad uziva ali ima i dzehenem sudnji dan cetalju cetnik dzurevici mijesto odakle je zlikovac a bosnje opet dobri cetallji mir torerancija i opet klanja ceca i dragana e bosnjo dokle ce te cetalj klati