Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo i na CNNu
Taj dio BiH od Medede do Visegrada propao neisplati se cik iz auta baciti..
višegrađani su u drini od aprila 1992,u višegradu nema višegrađana,tamo su zločinci,ubice,silovatelji,djecoubice.
Dzaba kmetovi vlaški i da ga smjenite kad nemate nikog pametnog da ga zamijeni svi ste u pet deka😂, sirotinjo parazitska smrdljiva
Kako im je u ruke Visegrad zapao, tako ce i otici. Ko sa djavolom tikve sadi... Visegrad propada, nestaje, a s obzirom na ono sto su tamo ljudi nesrbi dozivjeli i na broj silovanih zena, propali da Bog da i propao Visegrad.
Kad će nakaradna srpčad genocidno-zločinačka paščad iz Višegrada priznati genocid koji su '92ge počinili nad Bošnjacima u Višegradu?????
Visegrad - bio prelijep grad, onda ga "ocistili" na najbrutalniji nacin od ne-srba, a danas nema 10 osoba ispod 20 godina da zeli zivjet u njemu. Bravo!
Viđegrađani pa jeste li vi ozbiljni