Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanele i Angeline lobiraju za sadasnjost, u kojoj ste vi the bad guys....ko pokaze Turke iz 15og stoljeca kao lose u filmu, ima svo pravo jer su i bili kako ampak kaze BRUTALNI, i tim se ponose i dan danas na vasu stetu. Nama je svejedno, nisu nasa briga koliko vasa. A najzalosnije je sto se vracate (vracas, mozda si jedna te ista osoba) na stranicu da vidis dal\' ti je neko ostavio komentar LOL
LOL Ovaj ampak i Srbin su stvarno smijesni...Mislite nesto kao Conquest 1453.....Vec vidjeno, ali bring it on....znamo da su bili nemilosrdni....No ne skacite u zrak vec, nemamo mi problema sa filmom o Otomanima. Iskreno, bolje da nisu nikako dolazili, ne bi bilo u BiH toliko Srba (Turski import iz istocnog susjedstva) a ni Hrvata, vec Bosnjana ka i prije. Bas su Srbima dobro dosli, prosirili vas sve do Hrvatske, na mjesta gdje nika niste bili.
hvala, hvala, a do slobode cemo sigurno doci jer su Bosnje, na celu sa Zlatkom, dokazali da nisu u stanju ni sami sebe voditi a ne da jos i o sudbini nekog drugog odlucuju ;-)
@ampak hvala stari...imate podrsku Srba za HB...i ako Bog da docekacete i vi slobodu
ma nije toliko bitno tko je redatelj, bitno je da se pokaze sva okupatorska BRUTALNOST ! a posto bosnje potrosise silne novce na lobiranje, sanele i angeline, mogao bi i RS investirati u Mel Gibsona (redatelj Passiona) , koji je i ime a i svoj film je fenomenalno odradio. i, puno srece u snimanju filma ;-)
ne znam sad oko tih scena, sta ce biti...a u Kusturicu ne sumnjam... covjek je nemilosrdno iskren...
svaka cast, @SRB-IN ! nadam se da ce film obilovati scenama brutalnog nasilja nad golorukim i obespravljenim bosanskim narodom, nesto slicno filmu \"The Passion of the Christ \" ... Naravno, scene obezglavljivanja posljednjeg bosanskog kralja i nabijanja na kolac posljednjih krscanskih branilaca su neizostavne, nadam se ;-) zatreba li pomoc u realizaciji filma, zovite, dragovoljno se stavljam na raspolaganje !
@ampak pa snimace se...za potrebe tog filma se pravi Andric grad...zato Bosnje drece oko svega toga...za njih su Osmanlije oslobodioci...to ti samo govori koji je mozak kod tih ljudi...
PITANJE ZA MINISTARSTVO KUL.TU.RE RE.PUB.LI.KE SRP.SKE: ZASTO RS NE FINANCIRA JEDAN POVIJESNI FILM O OSVAJANJU BOSNE OD STRANE IS.LAM.SKOG A.GRE.SO.RA 1463 GODINE ?! reziser bi,npr. , mogao biti K.us.tu.ri.ca a za scenografiju bi mogla posluziti An.dri.ce.va remek djela ...
divota