Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas legende žive bosi, dok cigani žive ko hadžije. Nakaradno vrijeme.
@LovacNaZmajeve111 Sreo sam Sarajliju u Stambolu čiji su preci 1878. pobijegli od kaurskih govana u Adanu, nego hoće se njemu vratit stan Titu vam ye6em i Aleksandra kralja, Franca Ferdinanda i majku vlašku???
@LovacNaZmajeve111anaradno je da zivi u stanu koji je otet u drzavi koja ne postoji od 1991 a sada 2017 n
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Danice nek' to Ranka sredi.
Najjaci komentar hahaha
@stop_papanluku ma ne meremo verovati da je to naš nećko radio?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne daj se Danice, srpska kraljice! :) Najdraza uloga!
Ako je stan necije privatno vlasnistvo to je fakt pa da i sto godina u njemu zivis.Jasna jeste jedna od najboljih BH glumica i stvarno mi je zao da je u ovim problemima.Ali da bi nekretnina bila tvoja 1/1 moras je kupiti ili naslijediti od nekog ko je bio vlasnik te iste takodje 1/1.To je tako i tu nema pardona.
Nejasna Diklić, da li si možda čula da je privatna svojina neprikosnovena?!?
Sarajevskoj umjetnici ona klika sa Lejlom Fazlagic na celu protuzakonito je oduzela stan, preprodala ga nekome, eno se krov mijenja i rade radovi a stan nezakonito preprodan zahvaljujuci korumpiranosti zakonodavnih tijela! I koliko je takvih! Sramota Grada.
Sram vas bilo gospođo Diklić. Godinama uživate tuđu imovinu i još se žalite što u zadnje vrijeme morate plaćati kiriju, a VLASNICA stana umrije ne uspjevši uživati u svojoj privatnoj imovini. SRAMOTA...
Kupi stan.
jok. treba nagraditi dijasporu koja je zbrisala 40 i neke i koja šalje lovu izabranima - jer oni tamo znaju bolje od nas vamo kako je zapravo ovdje podrška jasni!
@Kneesaa kakve veze ima gdje vlasnici zive? Vlasnistvo je vlasnistvo, sve drugo je kradja.
Gospodjo parazitu diklic koliko sam shvatio vasem ocu pa onda vama dat je stan koji je nekad nekome otet u ime sfrj..cak ni komunisticke lopine nisu sve otimacine uspjeli staviti u zakonske okvire..to sto ste baksuz pa vas trefilo da boravite u 1 od 200 takvih stanova moze se zvati karmom jer dobro se zna ko je dobijao takve stanove u titinoj jugi...cuti budi u stanu dok ne umres i gotovo
To je zato što je Hrvatica, da je Bošnjakinja iz Sandžaka davno bi to bilo rješeno.
@Vinkec Ne seri. Bosnjacima je oteto najvise pa najmamje pizde. Poznata glumica a zivi i tatinom stanu,sramota.
@Dino Z nakom glavusom dobijala samo sporedne ne dobro placene uloge..gledam prije neku noc onu alapacu iz dinastije u 70 toj izgleda bolje nek pola nasih milfaca u 40 s
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je zato što je Hrvatica, da je Bošnjakinja iz Sandžaka davno bi to bilo rješeno.
Zašto bi ona da dobije stan?! Kupi gospođo sebi stan kao što ga kupuju i ostali pošteni građani.
Na sljedecim izborima nemojte pogrijesiti... znači samo SDA, da bi imali kome lajat...
Danice, samo na sud i dobićeš, nema od vlastodržaca selameta. A da, i pripremi jedno 10.000 jer treba i država nešto da uzme.
Nemoj da Rile silazi.
Danoo zovi senu internet ! Ima ona veza..