Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema sumnje da se radi o opasnoj kriminalnoj grupi cim nose kalasnjikove a spremni su da pucaju i na miliciju..to nisu ficfirici vec dobro organizovana banda naoruzana dugim cevkama
Baš tako! Nisu klinci već bas banda!
SNSD sa svojim kadrom je najopasnija kriminalna organizacija u BiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hapsi sve redom.Molim komentatore klix.a da ne spinuju događaj pričom kako su ubice Srbi,đikani ovi oni.Kriminalac je kriminalac,nema vjere nit nacionalnosti.
upravo tako !
Ako se ne zada žestok udarac auto mafiji ( iako su velike pare u prometu ) u budućnosti ni jedan policajac neće smjeti ( ne bi ni ja ) izaći na intervenciju. Bit' će otvoreno ( opušteno ) otimanje auta od ljudi (kao i ostale imovine ). Evo zamislite da se u momentu krađe pojavio vlasnik vozila ( to se svakome od nas može desiti ) šta bi bilo ? Osim auta izgubio bi i glavu. Osjećaj sigurnosti u gradu je 0.
Ni u kom slučaju se ne smije zaustavili i zadovoljiti hapšenjem počinilaca jer će šefovi auto mafije namjerno isporućiti ( otkriti ) počinioce da bi sačuvali poslove u bućnosti. Ako bude samo hapšenje izvršilaca ovog djela zbog prikazivanja u javnosti za 1 godinu će biti opet isto ili gore. Iako su velike pare u pitanju, ove drskosti auto mafije su nedopustive i mora se ići do kraja na uništavanju iste. Ako to ne bude slijedi nam totalna anarhija.
Na Pale,gospodo,gore su oni,gore hi trazite....
Ovi policajci su nekom stali na žulj. Krađa automobila je samo paravan. Ovo je smišljeno ubistvo.
Šta god da je nedopustivo je.
Zbog krađe jednog jebenog automobila dva čovjeka izgubiše svoj život. Zar je automobil vrjedniji od života dva čovjeka.
Jesi li ti stvarno toliko plitak ili se samo zajebajes?
@ivava haj mrs
Ovo je dokaz kakva je drzava takav je zakon. Koji je to lopov osudjen na vise godina zatvora? Uhapse drze mjesec dana piste da se brani sa slobode i na kraju se zaboravi taj slucaj. Zakon je ako slucajno uhvatis lopova da ti krade auto nesmijes ga udarat ,jer ce te tuzit za tjelesne ozljede a kamoli da zapucas na njega ako ga ranis ilj ubijes ti lezis.
Svaka država ima svoju mafiju, a kod nas mafija ima svoju državu ... Preko 20 godina teroriše nas sistem na čelu sa prijeratnim huliganima, šibicarima i kriminalcima, kasnije ratnim profiterima, švercerima i dezerterima, a današnjim istim tim ljudima upakovanih u odjela sa kravatom ... Hvala otupljenom, zaglupljenom, izmanipulisanom, nahuškanom narodu koji i dalje glasa za navedene ...
Hajde krmad da vidimo kako istresate svoje nacionalističke izljeve mržnje
Policajci su bili u krivo vrijeme na krivom mjestu..sad je pitanje dali su ih primjetili jer ako su ih primjetili onda se uzima odbranbeni stav mislim da se sklone u zaklon i upozore pljackase time bi dobili i na zastiti i naravno sacuvali glave ako dojde do razmjene vatre..tezak je policijski posao jer neznas gdje vreba kakva budala..pocivali u miru poginuli ostalim policajcima da se cuvaju a ubice sto prije uhititi i dozivotna..
Oni su odavno preko Drine presli
Vecina,oko 80% auto mafijasa dolazi iz sr u Federaciju i niko glavnu mafiju nehapsi...
Trebalo bi malo pretresti onog glavnog Dodinog poslanika iz I. Sarajeva. On žari i pali na toj strani manjeg entiteta!
Adis,Davor i falio je jedan Ante pa da glupi narod sirom BiH skonta ko vlada drzavom. Znate kad ce ih nac.?? Dogovorit ce se politicari da se ne nadju jel odose glave onima koji daju zeleno svijetlo kome,kad i gdje. 🙊🙉🙈 Iskrena sucut porodicama.
Pola mupa zna sta se krade gdje i kad i gdje se voze auta zar je moralo doci do ovog da bi poceli hapsit nekad ste radili sa njima zajedno jedan dio krivice je i vas. Rip Adis, Davor!
Policijski sat uvesti, najbolje
Bitno je da je Stojnic osudio napad!