Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi oni. Oni si najgori od najgorih, najnesposobniji od najnesposobnijih
NEK BUDU MIGRANTI DOLI MOZDA SE I MOJ BABO VRATI ON NJIHA VOLI KAE BRACA::SELAM IZ BECA P:S: MENE JE STID STO MI JE BABO IZ BOSNE
Nisi trebo tražiti babu, fino ti je bilo ko kopiletu.
Vise novaca troše na raspravu nego na saniranje krize, milion potrošen na njihove paušale i naknade bi uveliko pomogao da se podmite hrvatski policajci i sprovedu migrante do Pirana.
Migranti dolaze i prolaze. Nema zakljucaka izuzev,,zazmiri,,i pusti ih.
Ne mogu da vjerujem da ste tako nespremni da se uhvatite u kostac sa problemima prvenstveno izbjeglicke zatim i migrantske krize,koju je itekako trebalo ocekivati nakon problema u Srbiji sa istim pitanjima i tada se adekvatno pripremiti!! Uvjek se ceka zadnji moment pa trci za autobusom da uskocis!! Ne mogu da vjerujem da drzava koja je prosla slicna iskustva ne razlikuje izbjeglice od (e)migranata i nije spremna da im pruzi adekvatnu pomoc i utociste!!
Veoma sam razocarana vasim ne radom i ne spremnoscu da rijesite ovaj itekako najavljeni problem!!!
Da nije sda na vlasti, ne bi bilo ni migranata u bih
Dragi moji postoji jasna razlika izmedju migranata i izbjeglica!! Izbjeglice iz ratom zahvacenih teritorija se NE MOGU SVRSTAVATI U (E)MIGRANTE!! Po medjunarodnom pravu status migranata i izbjeglica nije isti!! Izbjeglicama (Sirija...) se prema statusu mora pruziti adekvatan smjestaj!
Kako se zove mladunce od migranta?
Sprzili sve mozdane celije razmisljajuci !
Glođite se vi između sebe, briga Zvizdića za to sve, on nije smatrao dostojnim ni da bude tu prisutan, možete šta hoćete s njima, neće vam on ništa zamjeriti, samo mu ih ne šaljite kući!
Boze sacuvaj zivi balvani...
Nek ste vi usvojili izmjenu zakona kojom se ukida krivično djelo Zukića, Sarajlića i Kukića, oslobodili ih krivičnog djela i robije, te legalizovali tržište kupo-prodaje državnih poslova, fakultetskih diploma, raznoraznih dozvola itd. ... Mafijo niste vi krivi, serite se po narodu koji vas izabra, tako im i treba. Podrška doktorima i zdravstvenim radnicima, nek vam se pridruže i kolega ostalih gradova BiH, te nek se narod liječi kod političara, hodža, popova i googla
...alija izedbegovic...islamska deklaracija...zelena transferzala