Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE OVO JE JAKO TRAGIČNO. VIŠE OD DVADESET GODINA SE KRADE, A ONDA SE OČEKUJE DA VLADA RIJEŠI U GODINI DANA SVE ŠTO SE NASR.LO GODINAMA. FUUJ. MAFIJAŠI SDA,DF, SBB. SAMO FOTELJE I MILIJARDE. A ZDRAVSTVENI RADNICI OD ŠAKE DO LAKTA ĆE DOBITI OD SDOOO JER NOROD ZNO!!!!! AKO USPIJU SRUŠITI VLADU KS SVI U PROTESTE.
Gnjide ste vi gnjide. Mnogi od vas su dozvolili da vas instrumentalizuju i iskoriste za rušenje Vlade KS. Naročito onaj hohštapler Edo Selimić čiji doktorski uspjeh se mjeri šublerom.
idite u njmačku, debili.
👻Buuuuu ja sam Boookir. I dolazim iz trezora 👻Buuuuu 👻Buuuuu
Ovo je samo prebacivanje loptice s jedne vlade na drugu ali cinjenica je da je SDA u zadnjih 25 godina upropastila zdravstvo.
@preludezalude a sta je zdravstvo upropastila sda, upropastili su novi doktori, kad se penzionisu ovi stari jadni ljudi sa ovim novajlijama koji su pobrali svu pamet svijeta, imaju ogromne plate za svoj ne rad, a traze jos vece, svi mi znamo da uzimaju sa strane po jos jednu platu mjesecno, nek se skinu s one stvari vise i doktori
Dragi doktori.... činjenica.... prošli i pretprošli saziv vlade ... Konaković a poslje njega Zolj... su vam povećali plate. Jestjednako SDA Ovih 6 nisu ništa.. Sada opet dolazi SDA...eto i plata Jipiiiiiii!!!!
Dragi doktori.... činjenica.... prošli i pretprošli saziv vlade ... Konaković a poslje njega Zolj... su vam povećali plate. Jestjednako SDA Ovih 6 nisu ništa.. Sada opet dolazi SDA...eto i plata Jipiiiiiii!!!!
Dajte nam nase pare da se lijecimo gdje hocemo i mirna Bosna.
Svakako im cilj i jeste bio da sruše vladu. Pretpostavljam da će im nova SDA vlada ispuniti sve želje jer su pomogli u rušenju. Napokon će pomoćni kadar u zdravstvu (sestre i nemedicinski kadar) moći "komandovati" doktorima. A gosp Selimić možda bude i novi ministar zdravstva
Tek sada pocinje veselje i radost u pregovorima, ima da vam jos i smanje plate i otmu to sto imate
SDA donosi poboljšanja..
Sebiju se zadovoljilo, odahnite sestrice, stenjali ste 3 mjeseca.
Ne znam za vas ostale ali neka mi se smiluje bog ako ne ubijem koga od ovih naših jer svi seru
MA I DA NIŠTA NISU URADILI, A JESU, DOVOLJNO JE SAMO DA IMAMO VODE. SDA NAM ZAVRTALA VODU KO DA SMO U BIJAFRI. DOĐEŠ KUĆI SA POSLA NE MOŽEŠ SE OPRATI. PA SAMO TO DA SU URADILI U OVOJ GODINI ZARADILI SU ZA VODU,ČOVJEČE,MI U SRCU EVROPE A KAO VODE "NEMAMO".
Kao što reče @gooUser1562851914 krade se dugi niz godina, i onda da se za kratko vrijeme nadoknadi? Nemoguć posao za tako kratak period... Šteta koju su prouzročili rat, korupcija, nepotizam, neadekvatno trošenje budžeta i smiješne investicije može se nadoknaditi promjenom Ustava i kompletnoga sistema! Eh, zatim ta radnja poput domina djeluje i na druge sfere sistema - zdravstvo, obrazovanje, osiguranje... Ali to je daleko od nas, jer nam svejedno prijeti bijela kuga... :(
Smjena generacija:sbb sda out sip nasa stranka in😀