Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci, kapa dole izdrzite. Ne mogu pomoc na drugi nacin......
Samo specijalna fedeeralne uprave policije lezi i krka Postoje samo za sebe
Ova potraga ne samo da je van okvira struke, pravila i propisa nego nema nikakve logike. Nestala osoba se traži samo ako postoje čvrste indicije, tragovi i iskazi svjedoka. U ovome slučaju van zdrave pameti je nasumice pretresati planinu na površini od nekoliko stotina kilometara kvadratnih uz vremensku situaciju sa ogromnim količinama snijega. Tražiš prema Zavidovićima , pa prema Zenici, pa onda prema Vranduku, pa opet Nemila.
Ljudi traže tijelo, da se može sahraniti. Šta je vama, naravno da ne očekuje niko da je živ nakon 12 dana. Osim naravno ako nije otišao negdje i nikom se ne javlja, što je malo vjerovatno.
Allah će njemu pokazati put!
samo što nije, zehra mu fali.
Moraš izgleda u imenu imati prefiks "El" pa da te i nakon 12 dana traže ovako intenzivno! Da to ima neke svrhe ni po' muke, ovako je sve u Allahovim rukama, ako je živ negdje će se ukazati a ako nije, niko mu više ne može pomoći!
El-Privalnik je još u bekstvu... Naposobna talibanska policija ne može jednog takvog da uhapsi, a treba da otkriju odgovorne za likvidaciju korumpiranih policajaca. Hoće, al za 100 godina...
Vi odma na najgore, mozda je momak skoknuo do sirije :)
Odkud ta El sad prije imena naśi stari bosnaski.
Akobogda da ga nađu
Možda da potražite u Maoci... ili na granici Turske i Sirije...
Sretno. Ima li kos kakvih podataka osim da ga traze?
Meni samo nije jasno ako je vec prepavao u toj vikendici zasto nije ostao tu?Uglavnom sretno