Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ALIJA moze\'l bez besmislenih provokacija ? Ima srba nepismenih ali ih ima pismenijih od nas. Ti mislis da bi nepismeni srbi mogli dobiti 49% teritorije BIH? Ako je neko bio nepismen onda je to \"NAS\" ali vise tvoj Alija i njegov adjutant Seric koji nas je doveo tu gdje smo sada.
@Srbinje jebbo ti kozacku mater u picku pogledaj odakle je vijest prenijeta, nepismeni stocaru.
@hrvat A sto se, j e b o g a ti, Samire predstavljas kao HRVAT...? Maskiras se da nisi mudos, a jesi... To bacas kosku izmedju Srba i Hrvata??? Lukav, si ti...Prahvi, prahvati janjicar-osmanlija...Pa, sinko, u Federaciji svaki mejtef ima po jedan \"KOMPJUTOR\" i koriste ga da bi dzematlijska djeca vjezbala simulatorno, opasivanje dinamitom i spremanje za \"Sveti dz i h a d\" BUM!
Sta hocete jadnici? Znajte - nama ne trebaju ni kompjuteri ni internet - mi imamo Dodika i Republiku Srpsku i to vas pozdera pa vodite nekakve ankete da ismijavate Republiku Srpsku. Vi se pojedite u toj svoj Pederaciji ali nemozte nam nista.
Ovo samo govori koliko su srbi zaostali i nepismeni....
Da nema kompjutera ja nebi mogo trazit maloljetne djecake na internetu. BIH4EVER
Pa kad je vlahonja znao sta je računar treba anketu napravit za 100g. mozda bi se cifra umanjila ali sumnjam
pa šta mislite zbog čeka je to tako? ja ne omalovažavam nikoga ali se ovdje radi o zagglupljivanju populacije, bilo u federaciji ili u rs. političarima nije potreban obrazovani birači koji če sebi pa i putem interneta stvoriti vlastito mišljenje nego su im potrebni oni koji će samo vjerovati u od njih plasirane \"istine\" pozdrav
Otkad je to srna iz federacije ccccccccc
Nema veze, zato ste vi ekoloski osvjesteni s onolikim sumama :)
A u Federaciji BiH sve kompjuterski genije do genija. Microsoft otvara svoje podruznice u obdanistima sirom Sarajeva. Nastavnici rade kao konzultanti za kompjuterske sisteme diljem Svijeta. Novi softveri i programske jedinice se izumljuju diljem Federacije. Pamet kipti na sve strane. Eh tugo, nije vazno sto moja krava crkava, nego je vazno sto je komsijina vec crkla!