Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ne bila kad su nam auta precijenjena auto npr golf 4 u svjetu cc 1.500 e kod nas 7.000 km kod nas će i 2040 golf 4 biti 7.000 :)
S obzirom na ekonomsku situaciju BiH to je fantstican podatak.
Čim šutimo mi odlično živimo
@BHRealnost3 Da valja Porsche svi bi ga vozili 😀😀😀
ljudi da imaju močućnosti kupovali bi svake godine novo auto, ovako kako je super je
Najvise dizelasa
100 000 golfova 2 nazalost
ja sam šofer ja sam šofer ćeram kola jaka, od opela pa do teretnjaka.
na suti dobro je, nek samo ne puca..
Sta bi trebalo da svi voze auto od 2010 godiste....narod nema para, jedva ga i registruju, a ne nesto drugo...
Valjda građani iz meraka voze stara auta a ne zato što nemaju mogućnost da kupe kao uhljebi nova kola. Stvarno ste više dosadni sa ovakvim člancima. Ili nam je to jedini problem u državi a sve ostalo je posloženo kao u Švici.
šta vi pišete sve ovdije ,golf od 20 godina ko nov ,ni šta mu nefali!
fuj
Znaci za bar 40% vozila koja su starija od 18 godina prolaz na hrv. granici je uz pasos na uvid, nije potrebna saobracajna.
"Moćni “Audi A8L” kojim se po Zagrebu, tokom svoje ovosedmične posjete, vozio srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić donacija je šeika Muhameda bin Zajeda Srbiji." JEBU MAME ARAPIMA, PRICA O TERORISTIMA I SL. A OVAMO POKLONI SE PRIMAJU NEMILICE, SAMO JADAN BAKIR NISTA DA DOBIJE OD ARAPA ...
Posto nisam u stranci kod mene je auto truhlo, ne, ne ja sam ponosni vlasnik oldtajmera
Trovaci teskim metalima i toksicnim hemijskim spojevima! Evropa se rjesava smeca a ova bijeda ignorantska objerucke sve otkupljuje!
da nismo bijeda ne bi objerucke prihvatili. Da smo Evropa i mi bi se rijesavali smeca ;)