Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto para?
da pola vas se proba prijavit i nesto napravit od zivota umjesto sto po citav dan pisete kako je sve za babine sinove vidjeli bi da nije sve tako, sto ce babinom sine posao od 700 maraka ? Naravno ako mozete uradit koji sklek i tako to, nesto teze malo od tastature
@praznaprica vala nisam, al sam 2011 se prijavio i upao, radio dvije godine i napustio jer mi se ne svidja to zavlacenje i do 35 godine zivota pa noga.Cim sam nasao iole solidan posao otisao dalje. I bez stele upao da naglasim,cisto na spremu, a to hoces li vjerovat il ne tvoja stvar a i jjebe mi se na kraju krajeva, mogu ti pomoci ako hoces, uputiti koliko moras cega uradit da te niko ne moze odstranit jer stranci prisustvuju i bas spremnu upadaju 100%.
Jos 800 uhljeba i neradnika i kolasara da se nadju na drzavnoj sisi a sve cemo mi to posten narod da platimo. Zato ce kladionice i svi ostali da profitiraju na uhljebima jer to samo kocka i nista ne radi.
15.000 KM
Mozete taj konkurs nabiti na qurac...
Ima li ko,,sigurnu stelu,,???
Fuj!
Do sad zaposleno 99.200 .Bake je održo obećanje.
Dolazi nova generacija nesposobnih babinih sinova koja će završiti u vojsci, ako nigdje drugo.
Samo kad vojnik OS BIH na glavi bude nosio fes, tada će država BiH imati sigurni vojsku!
zar ima toliko babinih i tatinih sinova