Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna ce njima biti horror drugi dio jedva mi prezivljavamo kraj s krajem sastavljamo. A oni su temperamentni narodi kojim nema bez cvrste ruke i discipline nista.
Opet ce pobjeci iz Blazuja,a pobjece vam i ovi koronasi iz doma na Bjelavama jer qurcu ne vrijedite😂
Mislim da je Sarajevo dobilo nekih 5000 novih stanovnika. Ovi neće iz Sarajeva ni poslije Corone. Mogu dolaziti samo novi. Pošto će Europa nakon Corone pucati na svakog ko pokuša preći granicu preko livade, migranti će odabrati Sarajevo, Tuzlu, Visoko, Travnik, Zenicu, Zavidoviće, Olovo itd.
@heraklitxy Super bit ce vam veselo po tim mjestima sto si nabrojo.
Cudno je da ni jedan migrant nema covid!?
Nosite nam se vise i vi s grbace
Ismir Jusko i Elmedin Konakovic da predvode Federalni štab civilne zaštite u timu sa epidemiolozima i doktorima. treba neko ko ima stav i m*da da donese racionalne i pravovremene odluke. A ne šminker Solak i fol ekonomisti.!!!