Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mame vam se n..jebem, o kakvoj sigurnosti vi pričate kad vam kao inspektori rade ljudi koji nemaju veze sa strukom, a kriminalisti na biroima.
ne bi još 2 000 kriminologa riješilo kriminal u BiH:
Hoće li ganjati nas koji komentarišemo?
Sve su to glumci iz filma,,Lepenski vir,,gej junaci.😎😎😎😎
puna zemlja kriminala, bogami su našli pravu destinaciju
Molba za mišljenje: Tokom opita Tokio ekspres 2711 (kada sam isljeđivao pandur četnike iz sočegradske ojebine po metodi jedan po jedan) doznam da pomenuti likovi imaju običaj da tokom radnog vremena navrate u neki ugostiteljski objekat da loču pivo (jedan od pomenutih subjekata me je čak pozvao da mu se u tome pridružim). Što mislite o tome ?
nema boljeg mjesta na svijetu za takvu konferenciju.
Prakticni dio predavanja u Maoci 😂
Sad ce Hin Kolinda podgovoriti da ne dolaze da smo mi leglo terorista..
Al se nasraše u textu. Dolaze 2 000 likova da prosipaju šuplju par dana i šta onda ? Biće nam bolje ? Barem jedan kriminalac ili extrem neće hodati slobodno ulicom ?
posrem im se svima na glavu jer radikalizam, ekstremizam i terorizam nisu problem već korupcija
Dolaze da uce od najboljih
Da podju cesljati nase politicare i oni bi se s a.s.r.a.l.i ko grlice