Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj liberalism nema pojma o cemu priča.
Dok oni strajkuju vlasnici doveli nove ljude a oni nek strajkuju i dalje.Da su pametni davno bi napustili brod koji tone...
Opet se mora cistiti za drugima , jesu djubrad nakrala za 5 generacija buducih.
još jedna firma što nam je SDA u amanet ostavila. ništa novo, žao mi naroda..
Jah, zaduzili firmu za 6 miliona KM da ovim jadnim radnicima isplate plate za 8 godina nerada i sad kad trebaju da zarade prve pare oni u strajk. Sto i nebi kad ce plate dobiti radili neradili, a podrsku maroda imaju. A sto je 3000 ljudi moglo raditi u ovoj firmi to je samo plus za strajkace jer svi vise vole da politicarima .ebu mater nego da crnce u fabrici za sitne pare.
i SDP ti fali
Nije ti sala Pretis ima 100 radnika majko draga.al zato naši prvaci svaki dan govore kako za svo vrijeme svog mandata rade na očuvanju Bošnjaka.ne treba mene niko čuvati kao sto me nije čuvao ni 1992,snaći cu se ako do toga dodje.
Svi u škutoristan na posao, uvijek su nam potrebni sposobni dečki za neke naše poslove.
I mi idemo u naš stolni grad Zagreb iz istih razloga.